Thierry Baudet: ‘Het wordt tijd om na te denken over een vluchtplan’

Nu de ongekozen EU-dictator Ursula von der Leyen vindt dat er “gesproken” moet worden over een “vaccinatieplicht” zegt FVD-leider Thierry Baudet dat vrije mensen met vrije geesten “een vluchtplan” moeten ontwikkelen. Maar zijn er nog landen die “niet meedoen aan de totalitaire machtsgreep?” vraagt hij zich af. Nou, Brazilië misschien?

Vandaag riep Ursula von der Leyen haar mede eurocraten op om met elkaar lekker te overleggen over een mogelijke vaccinatieplicht. En dan dus niet alleen in haar eigen heimat, maar in heel Europa. Want zo werkt het bij dit soort globalistische wannabe dictators. Als zo’n zelfverklaarde Führer van mening is dat een vaccinatieplicht “goed” is, dan moet iedereen eraan geloven. Ook mensen die niets met haar hebben, haar taal niet spreken, en haar cultuur niet delen.

Thierry Baudet: ‘Tijd voor een vluchtplan’

Deze op handen zijnde dictatoriale Europese machtsgreep geeft Thierry Baudet het gevoel dat er nog maar één ding op zit voor mensen als hij; dus voor mensen die niet gevaccineerd zijn en die zich ook niet willen laten vaccineren. Ze moeten om zich heen kijken naar mogelijke andere plekken om te leven. Niet alleen buiten Nederland, maar buiten de EU.

“Het wordt ook tijd om na te denken over een vluchtplan,” schrijft hij terecht op Twitter. “Zijn er nog landen die ons, ongevaccineerden – dat wil zeggen: kritische, onafhankelijke geesten, zelfstandige figuren, prima burgers kortom – asiel hebben aangeboden? Landen die NIET meedoen aan de totalitaire machtsgreep?”

Brazilië?

Zoals ik het zie is er eigenlijk maar één land: Brazilië. 60 procent van de mensen heeft zich daar weliswaar laten injecteren met één van de ‘vaccins’ (kuch), maar president Bolsonaro is een uitgesproken criticus van a) de vaccinaties en b) de coronapaniek in het algemeen. Als andersdenkenden – en ik denk niet alleen aan ongevaccineerden, maar ook aan gevaccineerden die niet mee willen gaan in de Apartheid – ergens veilig kunnen zijn, dan toch daar.

Er zijn ook mensen die roepen dat Florida een goed alternatief is, maar helaas: de immigratieregels worden opgezet door de nationale overheid, en die is extreem-coronafascistisch aldaar. Zo moeten alle mensen die naar de VS reizen “gevaccineerd” zijn. Dus je kan alleen naar Florida als die staat zich afscheidt en verklaart dat het niet langer de autoriteit van D.C. accepteert. Maar dat zal niet zo snel gebeuren.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

 

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

34 reacties

 1. Branzino

  Ik heb helemaal niets met Baudet en zijn ideeën. Maar dit vind ik toch wel een heel goed plan, dat eigenlijk geen verder uitstel verdient. Gewoon wegwezen, zolang het nog kan. Als er mensen mee willen, gewoon doen. Op die manier is Amerika ontstaan, dus je vaart een veelbelovende toekomst tegemoet.

  1. dumbfarmer

   we ruilen gewoon van land..
   half afrika en een aantal landen in het oosten (sirie..) mogen het hier dan houden, nemen wij dat daar wel.
   Maar wel effe beleid invoeren a-la israel: meteen een muur d’r omheen en “vluchteling” opvang doen we in kampementen buiten die muur. klaar.

  2. Xyz1234

   Uw toekomst ziet er minder rooskleurig uit daarentegen.

   1. Branzino

    Xyz1234
    Mijn toekomst niet rooskleurig? Die toekomst wordt met die beloofde stap alleen nog maar beter. En ik leef al 10 jaar in één van de 5 gelukkigste landen ter wereld, heb ik eerder al voor naar een VN-rapport verwezen. Kun je nagaan hoe rooskleurig mijn toekomst al was. Ik ben alleen bang, dat Baudet ook deze belofte niet nakomt.

 2. Piet Paaltjens

  Een vertrek van Baudet naar Brazilië is een geweldig goed idee.

  Laten we hopen dat hij er vaart achter zet. Hij zal het vast prima met Bolsenaro kunnen vinden.

  1. leukeditter

   mooi ga jij dan mee met klutte en adolf de jonge naar siberie.. je kan het vast goed vinden met hun in een slaven strafkamp

  2. rafi

   Dan kan Baudet c.s. daar vandaan gadeslaan hoe de achterblijvers dankzij de gifinjecties de komende jaren creperen. Om vervolgens eventueel terug te komen. Al was het maar voor vakantie.

  3. Branzino

   Ik zie dat er hier nogal wat medestanders zijn van Baudet als het om vluchten gaat. Dat is heel goed nieuws, want in z’n eentje zou hij het nooit doen. De kansen stijgen dus.

  4. aerosol

   Hij is meer dan welkom hier. Bolso land is ongeveer 10x beter

 3. Mar

  Die vent spoort echt niet meer. Hij slaat totaal door.

  1. Piet Paaltjens

   Daarom is het ook goed nieuws dat hij gaat emigreren.

 4. Piet Paaltjens

  Baudet ziet wel juist dat een vaccinatieplicht in toenemende mate onvermijdelijk is.

  ht*ps://www.nporadio1.nl/nieuws/binnenland/6153b09d-240d-4643-9aac-9b734be07dae/omt-lid-bonten-alleen-met-vaccinatiedrang-of-plicht-komen-we-uit-de-crisis

 5. Mar

  Bij de weg, Mike, de immigratieregels zijn sowieso altijd streng in Amerika. Corona of niet. En je bent wel even bezig voordat je toestemming krijgt om daar te komen wonen.
  Een jaar of 3.

 6. rafi

  Is Japan misschien ook nog normaal gebleven? Daar gebruiken ze Ivermectine en is er geen Corona meer, zo las ik ergens.

  1. henk43

   Laten we niet moeilijk doen. Het Korea van Kim Jung Un zal hem vast met open armen ontvangen. Daar hebben ze dezelfde denkbeelden over vrijheid als Thierry .

 7. Appelstroop

  Brazilie wil je niet wonen hoor 🙂

 8. Mistgabel

  Vluchten kan niet meer, ‘k zou niet weten hoe. Vluchten kan niet meer, ‘k zou niet weten waar naar toe. Hoe ver moet je gaan.

 9. Adriaen van Bergen

  Waar blijft Forumland?

 10. Arnoniemuss

  Baudet heeft geen enkele behoefte naar een dictatoriaal land als Brazilië te emigreren. Hij wil aandacht. En dit soort kreten -en zijn lakei, MvdG, helpen hem daarbij.

  1. september

   Ik denk ook niet dat hij echt ,waarheen ook, wil emigreren.En gaat er hier niemand emigreren ,in tegenstelling wat hier voor sommige wordt toegewenst.

 11. Brenda Welsh

  Baudet zou ook tegen het dragen van autogordels zijn als hij de mogelijkheid had gehad om zich daar tegen te keren. Bij Baudet gaat het om dwarsliggen en als Willen Engel. Er is geen enkel argument om je niet te laten vaccineren.

  1. Joko

   Brenda, de kwestie van autogordels is een zaak van de verzekering. Niet van de boeteopleggende overheid.

  2. Aai

   Baudet MOET aandacht hebben, ophef , maakt hem echt niet uit hoe hij dat doet. De rattenvanger trekt de aandacht met achter hem aan een stoet kwetterende ratten, zijn electoraat, zijn verdienmodel. Zolang hij zijn verdienmodel ( 117.000 euro+ onkostenverhoeding+ zijn boekjes die hij verkoopt) door aandachttrekkerij in Nederland in stand kan houden blijft hij zitten waar hij zit. Hij vindt Nederland gewoon een prachtland met zijn eigen ‘basket of deplorables’ die hem op zijn voetstukje houden.

 12. Joko

  Ik ken wel zo’n land. Ik kom er regelmatig en ze zien een grote groep Nederlanders best wel zitten, mits ze over enige intelligentie beschikken en niet streven naar een linkse dictatuur. Het land ligt wel buiten Europa en handophouders kennen ze er niet. Mensen met goede ideeen en mensen die willen investeren zijn meer dan welkom. O ja, de winter kennen ze alleen van de film. En je vereenzaamt er niet. Overal internet en een belastingdruk van 10 procent.

 13. De witte roos

  En Ursula kan geen enkele verantwoordelijkheid aangerekend worden als je uit een juridisch niet bestaand land komt, de BRD GMBH. Is nog altijd door de geallieerden bezet. Het Duitse leger heeft gecapituleerd maar een vredesverdrag is nooit getekend.

 14. De witte roos

  En Ursula kan geen enkele verantwoordelijkheid aangerekend worden als je uit een juridisch niet bestaand land komt, de BRD GMBH. Is nog altijd door de geallieerden bezet. Het Duitse leger heeft gecapituleerd maar een vredesverdrag is nooit getekend.

 15. DubbelZout

  Thierry jongen, eindelijk een goed idee uit jouw mond
  Ik wil je met alle plezier helpen met inpakken
  Daarna, hup naar Schiphol op het vliegtuig naar Brazilië en tot nooit weerziens
  Briljant !

 16. Klaus Schwab

  Helaas zie ik Baudet niet zo gauw naar Brazilie vertrekken. Ook forumland zie ik niet zo gauw ontstaan. Wat ik wel zie als toekomstige bestemming voor de heer Baudet is een gesloten inrichting in een mooi bosrijk gebied.

 17. Ali Yas

  Het gaat natuurlijk al lang niet meer om de bestrijding van een epidemie, nu iedereen wel weet dat de “vaccinatie” niet helpt tegen de verspreiding. Het gaat om de bestrijding van de dissidenten zelf, die bovengemiddeld vaak niet links genoeg stemmen en dus niet passen in het beeld van de jaknikkende perfecte burger.

  1. Piet Paaltjens

   Kan Ali Yas uitleggen hoe het huidige beleid effectief is in het bestrijden van ‘dissidenten’ en ook even aangeven wie dat precies zijn?

 18. Piet Paaltjens

  De vaccinatieplicht in Duitsland is een feit.

  Wij zullen er waarschijnlijk ook niet omheen kunnen.

  ht*ps://www.telegraaf.nl/nieuws/997996744/duitsland-wil-volgend-jaar-vaccinatieplicht

 19. arnoud

  je kunt nergens heen alle landen in de wereld zijn onderworpen aan de globalistische dictatuur.

  1. Piet Paaltjens

   Vluchten kan niet meer.

   🥲

   1. Trithing

    pietje geniet echt van het feit dat mensen buitengesloten worden, medisch worden gediscrimineerd, en voor oud vuil worden uitgemaakt, dat is pietje…

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.