screen shot 2022 09 01 at 12

"Aandachtsgeile snol!" Dennis Schouten reageert woedend op beschuldiging ex dat hij 'hele jonge meisjes' inpalmt

Binnenlandjan 08 2023, 18:30
VK Mag heeft een heel 'heet' artikel over de nummer twee van het populaire programma Roddelpraat, co-presentator Dennis Schouten... Volgens het artikel waarschuwt Natasja Dragić namelijk voor mensen als Schouten, die op "hele jonge meisjes" (aldus de VK Mag) zouden vallen. Alleen is er een probleem: Natasja was 18 jaar toen zij en Dennis met elkaar afspraken. En hij was een twintiger. Dus waar gaat dit over.
"Wie regelmatig naar Roddelpraat kijkt krijgt niet alleen de laatste juice mee over Peter Gillis of welke BN-er aan gerbilling doet en een hamster uit zijn achterwerk heeft laten verwijderen, maar weet ook dat presentator Dennis Schouten op meisjes van 16 en 17 jaar valt," aldus VK Mag. "En als je zelf 27 bent en je stok probeert te prikken in een dame van 17, dan ben je misschien geen haar beter dan sommige figuren die regelmatig worden besproken in het programma."
Volgens VK Mag is dat "precies" wat Natasja Dragić overkomen is - en waarvoor ze zou waarschuwen in een nieuwe video. Ze voelt zich zo ongeveer misbruikt. Ja, heel erg. Vreselijk, wat haar overkomen is.
Alleen is er een probleem, nou ja, meerdere problemen. Dennis was op het moment dat zij afspraken (in november 2021) niet 27 jaar oud, maar 26. Net. Een paar maanden. En Natasja, "het hele jonge meisje" volgens de titel van Volkskrant Mag en de 17-jarige meid volgens haarzelf, was niet 17 maar 18... en al bijna 19 jaar.
Het ging dus om een relatie tussen, niet schrikken!, twee volwassenen.
Natuurlijk reageert Dennis dan ook woedend op dat belasterende video van Natasja:
En dan nog iets. Zelfs als ze 17 was, dan was het gewoon legaal. En trouwens, een 17-jarige is echt niet een "heel jong meisje." Een "heel jong meisje" is 8 jaar oud ofzo. Dat is "heel jong," en dat is natuurlijk precies het beeld dat VK Mag wil creëren. Maar een "meisje" van 17 is "een bijna-volwassen-meid." Haar neerzetten als "een heel jong meisje" is totale gekkigheid.
Steun DDS op BackMe: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en het mediakartel aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden.
Er zijn niet veel mensen agressiever op kindermisbruikers dan ondergetekende (iets met de doodstraf), maar Schouten zulk gedrag in de schoenen schuiven op basis van de toen 18-jarige Natasja is echt belachelijk.
Als ik niet beter wist zou ik bijna denken dat ze er gewoon alles aan doen om Schouten te beschadigen omdat Roddelpraat zo'n succesvol programma is - zowel qua views als qua invloed (op hoe mensen over BN'ers denken). Maar nee, dat zal toch niet?
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten