shutterstock 2281165353

Aanfluiting in Bloemendaal: Journalisten belaagd na asieldebat

Binnenlandjun 07 2023, 19:00
Het wordt steeds gekker met de kakkers in Bloemendaal. Eerst wilden ze geen AZC in hun achtertuin, en nu vallen ze zelfs journalisten aan die gewoon hun werk doen. Wat een aanfluiting zijn deze VVD- en D66-tokkies!
Na een extra raadsvergadering over een opvanglocatie voor asielzoekers in Bloemendaal zijn twee journalisten van De Telegraaf belaagd. Ondanks dat de vergadering openbaar was en persvrijheid hoort te gelden, kon een inwoner van het villadorp het niet verdragen dat hij gefotografeerd werd en belemmerde hij een cameraman in het uitvoeren van zijn werk.
Het is werkelijk schandalig hoe de bemiddelde inwoners van Bloemendaal en Aerdenhout hier hun ware gezicht tonen. Ze hebben geen enkel probleem met asielzoekers, zolang die maar niet in hun schaduwrijke achtertuin worden geplaatst. Wat een hypocriete "not in my back yard" mentaliteit! Het kakvolk van Bloemendaal denkt blijkbaar dat alleen het gewone volk en mensen aan de randen van de Randstad de overlastgevende asielzoekers moeten opvangen. Ze zijn werkelijk alle schaamte voorbij.
Dit incident illustreert de grove minachting voor de persvrijheid en het recht op vrije nieuwsgaring. Journalisten moeten hun werk kunnen doen zonder bedreigd te worden door boze individuen die niet gediend zijn van de waarheid. Het is alarmerend dat zelfs in een beschaafde samenleving zoals de onze dit soort agressie plaatsvindt.
Het is onaanvaardbaar dat journalisten die de taak hebben om informatie te vergaren en het publiek te informeren, worden belaagd door verontwaardigde individuen die niet met de waarheid geconfronteerd willen worden. Dit incident werpt een schaduw over het recht op vrije meningsuiting en persvrijheid, waarden die de hoekstenen zijn van een democratische samenleving.
De inwoners van Bloemendaal en Aerdenhout moeten beseffen dat hun privileges en rijkdom geen vrijbrief zijn om anderen te intimideren en aan te vallen. Het is tijd dat zij hun verantwoordelijkheid nemen en een open dialoog aangaan over de vraagstukken waar onze samenleving mee te maken heeft, in plaats van hun kop in het zand te steken en journalisten het zwijgen op te leggen.
Help DDS deze moeilijke tijden door te komen. Help ons een vuist te maken tegen de mainstream media én tegen het partijkartel. Strijd zij aan zij met ons. Doneer op BackMe en strijd zij-aan-zij met DDS tegen het de globalistische elites.
Deze gebeurtenis in Bloemendaal is een trieste herinnering aan de groeiende intolerantie en onverdraagzaamheid in onze maatschappij. Het is van essentieel belang dat we als samenleving opkomen voor de persvrijheid en het recht van journalisten om hun werk veilig te kunnen doen. Laten we niet toegeven aan de haat en angst, maar in plaats daarvan een klimaat creëren waarin vrijheid en openheid centraal staan.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten