wlanl mystic mabel politie 1

Agenten kunnen het nooit goed doen: Inspectie bekritiseert politie voor falend optreden tijdens KOZP betoging

Binnenlandnov 02 2023, 20:00
Het lijkt niet langer over het handhaven van de wet en orde te gaan, maar over de politie, die tegenwoordig altijd en iedere keer weer rode kaarten van de inspectie krijgt. Het nieuwste hoofdstuk in dit immer uitdijend boek van het moderne Nederlandse handhavingsdebacle: het falen van de politie om KOZP tijdens hun protest in Staphorst te beschermen bericht nu.nl.
Je merkt het al, de bokshandschoenen kunnen weer uit de kast: de Inspectie Justitie en Veiligheid heeft weer zijn oordeel klaar. Volgens hun hooggeleerde meningen was de politie nalatig in hun taak om de KOZP-demonstranten afdoende te beschermen bij hun betoging in Staphorst. Nu worden wij nog even niet warm of koud van deze vaststelling: de politie heeft per slot van rekening wel meer aan haar hoofd dan het babysitten van oververhitte demonstranten die bij de eerste de beste onenigheid meteen huilend bij de media komen.
Nu moeten we echter nog even wijzen op de fijne contradictie die in deze hele situatie schuilt. Aan de ene kant worden politieagenten berispt omdat ze zogenaamd "verzuimd" hebben om deze KOZP-betogers te beschermen. Aan de andere kant worden deze agenten dagelijks aan de schandpaal genageld bij elke vorm van optreden dat niet binnen de nauwe marges van de politieke correctheid valt. Het is duidelijk: onze dappere mannen en vrouwen in blauw kunnen het simpelweg niet goed doen in de ogen van deze moralistische toezichthouder.
En dan te bedenken dat het rapport van de inspectie nog iets dieper gaat. Volgens het orgaan "heeft de politie de ernst van de risico's verkeerd ingeschat." Dus, kortom, de agenten die welgeteld elke dag zeer reële risico's aangaan om de veiligheid van alle Nederlanders te garanderen, hebben volgens de inspectie gezondigd omdat ze de "risico's" niet goed hadden ingeschat. Het klinkt bijna als een slechte grap, niet?
Help DDS deze moeilijke tijden door te komen. Help ons een vuist te maken tegen de mainstream media én tegen het partijkartel. Strijd zij aan zij met ons. Doneer op BackMe en strijd zij-aan-zij met DDS tegen de globalistische elites.
Dus ja, het stapelen van kritiek op onze politie gaat onverminderd voort. En dat terwijl zij er dag en nacht zijn om ons te beschermen, vaak met gevaar voor eigen leven. Het blijkt maar weer: wat je ook doet als agent in dit land, je krijgt nooit eens een schouderklopje. Misschien moeten wij, als samenleving, eens goed nadenken of we deze mensen wel de erkenning en waardering bieden die zij verdienen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten