Filmpje! Nog 1 keer GENIETEN: Baudet botst met snor-dragende 'non-binaire' Bram én Jetten over LHBTI-gekte

Politieknov 02 2023, 19:00
Yes! We hebben eindelijk de hele video van de confrontatie tussen Bram Nogwattes, Rob Jetten en Thierry Baudet over de non-binaire gekte, gisteravond live bij de NPO! Eerder vandaag hadden we al wat korte clips. Maar nu hebben we de hele, lange video. Ge-nie-ten!
Ik hoor je vragen: "Michael, waarom is dat nou zo'n feest?" Nou, dat is eigenlijk best simpel. De confrontatie was namelijk écht hilarisch.
Eerst was er Brammetje die - terwijl hij onderzoeksjournalist is en een keiharde linkse activist - pretendeerde een onschuldige, naïeve, onzekere en nerveuze student te zijn. Die zette de aanval in op Baudet omdat die niet gelooft in de non-binaire gekke ideologie.
Daarna kwam er een homo overheen. Die was óók heel boos en vroeg Baudet of hij zelf mensen in zijn omgeving heeft die "in de LHBTI+"-wereld zitten. Toen Baudet uitlegde dat hij het belachelijk vindt om homo's en transseksuelen met elkaar te vergelijken veranderde hij van standpunt. Toen ging het opeens alleen nog maar over homo's.
Ja, zei Baudet, hij kent heel veel homo's. Niet zo gek, natuurlijk, want Baudet woont in Nederland - hét land, in de hele wereld, waar het over lijkt te lopen met homo's en andere leden van de LHBTI-'gemeenschap.'
Hoe dan ook, vervolgens onderbrak Jetten Baudet woest. Hij pretendeerde dat Baudet iets verschrikkelijks had gezegd over homo's. Maar dat was natuurlijk helemaal niet waar. Baudet had zelfs gezegd dat hij helemaal niets wil doen aan mannen die met elkaar naar bed willen. Laat ze lekker, is zijn standpunt. Daar heeft hij niets mee te maken.
Wat hij wél erg vindt is dat kleine kinderen geconfronteerd worden met transpropaganda; dat kleine kinderen te horen krijgen dat ze "van sekse kunnen veranderen," terwijl dat helemaal niet mogelijk is én terwijl de 'behandeling' die ze daarvoor krijgen erin resulteert dat ze de rest van hun leven onvruchtbaar zijn.
Afijn, het was een mooie confrontatie tussen Jetten, Brammetje en Baudet. Het sloeg volstrekt nergens op, maar dat is natuurlijk precies wat we tegenwoordig kunnen verwachten van de politiek... en van de NPO.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten