Pats! Zeeland houdt stand tegen Regenbooggekte: Provinciale Staten stemmen TEGEN Regenboogakkoord

Politiekokt 01 2023, 11:00
In een tijd waarin de roep om inclusiviteit en gelijke rechten voor de lhbti+-gemeenschap als een bezetene door onze strot wordt geduwd en onze kinderen worden onderworpen aan indoctrinatie in het onderwijs, heeft de provincie Zeeland een bewonderenswaardige en moedige positie ingenomen. Een duidelijke meerderheid van de Provinciale Staten in Zeeland heeft namelijk resoluut besloten om het zogeheten Regenboogakkoord níet te ondertekenen. Een welgemeende hulde aan Zeeland!
Tijdens een recente Statenvergadering stuitte een motie om het Regenboogakkoord te omarmen op een muur van weerstand binnen de Provinciale Staten, ondanks de fanatieke inspanningen van D66, PvdA/GroenLinks, SP en de Partij voor de Dieren.
De Zeeuwse D66-fractievoorzitter trachtte nog te betogen dat het ondertekenen van het Regenboogakkoord van cruciaal belang was, bewerend dat acceptatie voor een groot deel van de lhbti+gemeenschap nog geen vanzelfsprekendheid was. Volgens hem zou de provinciale steun van onschatbare waarde zijn en minimale financiële of inspanningsinspanningen vergen. Het verdient lof dat de fracties die tegen de motie stemden, duidelijk maakten dat zij tegen discriminatie zijn en vóór een gelijke behandeling van iedereen staan. Ze verwezen naar de grondwet en het collegeakkoord als afdoende middelen om de emancipatie van de lhbti+-gemeenschap te bevorderen, waarbij ze toewijding aan gelijke rechten uitdroegen, zelfs als de aanpak verschilde.
Het COC Zeeland keek optimistisch naar de situatie, ondanks de tegenstrijdige verklaringen tijdens de vergadering. Ze benadrukte dat positief blijven de sleutel is en dat verandering in Zeeland geleidelijk verloopt. Maar laten we niet vergeten dat organisaties zoals het COC vastberaden zullen blijven drammen en de WOKE-gekte door onze strot zullen blijven duwen totdat er geen ontkomen meer aan is, zelfs in Zeeland.
Het besluit van de provincie Zeeland om het Regenboogakkoord niet te ondertekenen getuigt van moed en toewijding en markeert een welkome adempauze van de krankzinnigheid rondom de regenboogpropaganda. Zeeland toont vastberadenheid om haar eigen koers te varen en te voorkomen dat de absurditeiten van de woke-cultuur haar grenzen overspoelen.
Help DDS deze moeilijke tijden door te komen. Help ons een vuist te maken tegen de mainstream media én tegen het partijkartel. Strijd zij aan zij met ons. Doneer op BackMe en strijd zij-aan-zij met DDS tegen de globalistische elites.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten