screen shot 2023 11 02 at 112708

Haha! Rob Jetten gaat helemaal slachtoffer: "Ik heb slecht geslapen van de HAAT van Baudet"

Politieknov 02 2023, 9:34
D66-leider Rob Jetten heeft zich vandaag op opgekende wijze voor schut gezet. De nepdemocraat beweert namelijk met droge ogen op X (voorheen Twitter) dat hij vannacht heel slecht geslapen heeft vanwege "de haat" van Thierry Baudet "richting jonge mensen die gewoon veilig en vrij willen zijn." Waarom? Omdat Baudet in een discussie met een zelfverklaarde 'non-binaire' man met snor ("EN GLITTERS OP MIJN HOOFD") zei dat er maar twee geslachten zijn, en dat de Woke-gekkies hun knettergekke propaganda verre van kinderen moeten houden.
Nou ja, dat "knettergekke propaganda" zijn dus mijn woorden. Baudet zelf verwoordde het hartstikke sympathiek. Hij bleef ferm staan, met rechte rug, maar geef geen meter toe. Zelfs geen centimeter. Nee, ook niet toen de NPO een zogenaamde "zenuwachtige jongere" inzette om hem en het publiek te manipuleren.
Eerder vandaag schreven wij al over de hilarische confrontatie tussen Brammetje en Thierry Baudet. Brammetje beweert "non-binair" te zijn. Brammetje draagt een snor. Brammetje is overduidelijk een biologische vent. Brammetje is een knettergekke aandachtstrekker die een hekel heeft aan FVD en Baudet, en die hoopte dat hij door zichzelf als "slachtoffer" neer te zetten die partij en politicus flink kon beschadigen.

Rob Jetten huilt

Afijn, Brammetje is niet het enige slachtoffer van dat debat. Een debat waarin Baudet heel sympathiek sprak tegen iedereen, zelfs tegen de totaal geschifte uilskuikens die door de NPO tegenover hem werden gezet.
Nee. Er is nóg een slachtoffer.
Zijn naam?
Rob Jetten.
Ja, dat lees je goed. Rob Jetten - de pedante leider van D66 - heeft gisteravond een waar trauma opgelopen. Hij vindt het namelijk héél erg dat Thierry Baudet in het debat rustig bleef vasthouden aan zijn principes, en op rustige toon duidelijk maakte - telkens weer - wat hij als traditionalist denkt van alle Woke-gekte.
"Gister debat met Baudet," huilt Jetten vandaag op X. "Ik heb er slecht van geslapen. Zo veel haat richting jonge mensen die gewoon veilig en vrij willen zijn. Daar zal ik me altijd tegen verzetten."
Vervolgens heeft hij ook een boodschap aan al die "jongeren" (Brammetje is trouwens 24 jaar oud, onderzoeksjournalist, en is ook nog eens samen met iemand die programma's maakt voor... de NPO) die zich kunnen identificeren met Brammetje. "Ga zo door. Laat je niet klein maken. Jij mag er zijn. En gebruik je stem."

Gister debat met Baudet. Ik heb er slecht van geslapen. Zo veel haat richting jonge mensen die gewoon veilig en vrij willen zijn. Daar zal ik me altijd tegen verzetten. Aan alle dappere jongeren: ga zo door. Laat je niet klein maken. Jij mag er zijn. En gebruik je stem. 🗳️

Rob Jetten
Rob Jetten
@RobJetten

Vrijheid van meningsuiting ≠ vrijbrief voor haat verspreiden.

4.5K
Reply

Onzin

Hilarischer dan dit wordt het eigenlijk niet. Baudet heeft gisteren op geen enkele manier dan ook haat tegen wie dan ook aangewakkerd. Wat hij wél deed is de feiten benoemen en niet meegaan in de Wokiaanse massapsychose.
Hij wenste al die "jongeren" het allerbeste in hun leven, maar weigerde mee te gaan in hun geslachtsfabeltjes. Dat is geen háát, maar rustig principieel leven. Dat Jetten zoiets niet herkent is best logisch, maar dat geheel terzijde.
(Dit artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we KLAAR met deze totale WOKE-gekkigheid. Er zijn twee geslachten. Punt. Als je eist dat we daar iets anders over zeggen dan wil je dus dat we LIEGEN. Nee, dat zijn wij niet van plan. Denk jij daar als lezer net zo over? Steun ons dan door te doneren via BackMe. Big Tech doet er namelijk alles aan om websites als DDS te slopen. Alleen met jouw steun kunnen we rechtop blijven staan!
Het moge duidelijk zijn dat ze bij D66 en de NPO (maar ik herhaal mezelf) voor de uitzending bewust een plan hebben gemaakt om de uitzending te gebruiken om Baudet weg te zetten als een homohater, een lhbti-hater, een wokies-hater, etc. Daarom gaat Jetten nu vol op het orgel. Niet om wat Baudet gisteren daadwerkelijk zei, maar omdat hij denkt ermee te kunnen scoren door deze psychologisch getroebeerde zielen een slachtoffergevoel aan te praten.
Natuurlijk gaat dat op geen enkele manier dan ook werken. Baudet deed het prima. Het enige waar heel Nederland om kon lachen was de afgrijselijke sh8tshow van de NPO.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten