screen shot 2023 11 02 at 103417

Filmpje! 'Non-binaire' man woedend op Thierry Baudet: 'Kunt u de wereld veiliger maken voor mij?'

Politieknov 02 2023, 7:57
Gisteravond was er bij de NPO een debat tussen Rob Jetten (D66) en Thierry Baudet (FVD). Daarbij mochten ook een paar 'burgers' meedoen. Die moesten de politici dan confronteren. Hilarisch genoeg zette de NPO een zogenaamd "non-binaire" man (sorry, persoon!) in tegen Baudet. Dat leverde buitengewoon grappige televisie op. Want geschifter dan dit wordt het niet. Jiskefet is terug!
De persoon in kwestie heet Bram. Bram werd door de NPO-presentatrice neergezet als een "nerveuze" jongere voor wie het heel moeilijk is om Baudet op deze manier te "confronteren." Dat bleek echter uit niets. Want Brammetje had wel de lichaamshouding van een zogenaamd slachtoffer, maar wat er uit zijn bek kwam was overduidelijk agressief en boos bedoeld.
Hoe dan ook, Bram vertelde Baudet dat hij "non-binair" is. Baudet reageerde daarop door te vragen wat dat is, "non-binair." Natuurlijk weet hij dat wel; het ging hem erom dat Bram dit uitlegde zodat de kijker ook kon zien hoe gestoord die genderideologie is. En dus moest Bram het uitleggen.
"Dat is een genderidentiteit die tussen man en vrouw inzit of erbuiten staat. Het valt buiten het binaire van man en vrouw," aldus Bram. "Dus ben jij nou man of vrouw?" reageerde Baudet daarop. "Ik ben non-binair," ging Bram verder. Baudet: "Er zijn toch maar twee geslachten?"
Daarop reageerde de presentatrice door te stellen dat het voor Bram vast heel moeilijk is om dit gesprek aan te gaan, en dat het niet leu was dat Baudet gewoon lachte door deze gekkigheid. Dat mocht hij niet doen.
Brammetje herhaalde zijn vraag, namelijk of Baudet ervoor kan zorgen dat hij voortaan "veilig" is. Want hij voelt zich heel onveilig. Er zijn namelijk mensen die hem soms op een vervelende manier aanspreken, en daar is Baudet verantwoordelijk voor.
Natuurlijk zei Baudet dat hij dat niet kon garanderen - dat kan hij niemand garanderen. Niemand kan dat een ander garanderen. Je hebt immers niet in de hand hoe anderen zich gedragen.
Maar, ging Baudet verder, "uiteraard kan dat niet" en vindt hij het "heel vervelend" dat zulke types als Bram zulke berichten krijgen. Maar nee, hij houdt niet op te ageren tegen de LHBTI-propaganda op scholen. Die propaganda is namelijk kwaadaardig en een vloek voor kinderen. Punt.

"Glitters op mijn hoofd"

Het was een hilarische uitwisseling omdat 'Bram' overduidelijk zichzelf als slachtoffer wilde neerzetten en als non-binair... terwijl iedereen kon zien dat Bram biologisch gewoon een man is.
Sterker nog, Bram had bewust een snor laten groeien. Bram vindt een snor namelijk heel goed staan bij zichzelf. Een snor is een duidelijk teken dat je een biologische man bent. Als je een snor groeit wil je dus heel duidelijk het mannelijke in je benadrukken. Vervolgens janken dat je "non-binair" bent is volstrekt onzinnig en nog extreem vermakelijk ook.
Maar het werd nog hilarischer. Want op een gegeven zei Bram dat hij een Nederland wil waarin "mijn partner zich geen zorgen hoeft te maken over dat ik met glitters op mijn hoofd op tv kom te zitten."
Baudet keek hem vertwijfeld aan. "Glitters op je hoofd?"
"Ja, ik heb hier oogschaduw met glitters," zei Bram daarop terwijl hij zijn oogleden aanraakte. "Weet niet of dat te zien is, maar..."
Baudet liet daarop een stilte vallen. Keek Bram aan. Keek even om zich heen, en ging vervolgens maar rustig door met zijn uitleg over dat "non-binair" een fabeltje is - een fabeltje dat buiten scholen gehouden moet worden.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we helemaal klaar met deze gekkigheid van de NPO en de regenbooglobby. Wij verzetten ons elke dag weer met hand en tand tegen deze gestoorde Woke-gekte. Steun jij ons daarin? Doneer dan aan DDS via BackMe en help ons Woke elke dag weer te bestrijden.
Tenslotte zei Baudet dat hij Bram al het geluk in de wereld toewenst, maar dat het natuurlijk onzin is om te zeggen dat er meer dan twee genders zijn. Brammetje reageerde daarop woest: "IS DAT ZO?!"
"Vanzelfsprekend," zei Baudet met een blik in zijn ogen die duidelijk maakte dat hij ervan overtuigd was dat Brammetje die avond vergeten was zijn pilletje in te nemen.
Het was een buitengewoon merkwaardig debat met een "non-binaire" persoon die overduidelijk punten probeerde te scoren - voor de NPO én voor D66 - maar die alleen maar zichzelf én die hele Woke-beweging voor gek zette. Maar goed, het was wél vermakelijke tv. Dat is ook wat waard!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten