screen shot 2023 10 31 at 165535

Kijk! Thierry Baudet veegt de vloer aan met achterlijke Belgische politieagenten

Politiekokt 31 2023, 18:01
Thierry Baudet heeft bij Ongehoord Nieuws van Ongehoord Nederland hard uitgehaald naar de Belgische politie. Die hebben, zei hij terecht, "overduidelijk gefaald." En dat is een enorme schande.
"De hele straat was afgezet," aldus de FVD-leider vandaag bij Ongehoord Nieuws van Ongehoord Nederland (word lid van de ENIGE omroep voor mensen zoals jij en ik! Doe dat VANDAAG nog. Zonder JOUW STEUN kan ON! niet overleven!). Hij zag wel 20 of zelfs 22 politieagenten staan in de straat waar hij doorheen moest lopen. Daardoor kregen hij en zijn beveiliging de indruk "dat het helemaal veilig was." 
"Als je tegenover een groep mensen staat die leuzen aan het scanderen is, dan ben je alert. Dit was het omgekeerd. En dat betekent ook dat de twee man beveiliging die ik zelf bij me had dachten: dit hoef je niet te screenen."
Als gevolg daarvan liep één van de twee zelfs wat vooruit. Vervolgens werd Baudet afgeleid door twee mensen die rechts stonden. Volgens Baudet hoorden die twee vrijwel zeker bij de aanvaller. Ze trokken namelijk Baudets aandacht, waarna ze "een signaal gaven aan de man links van mij." Dat was dus de straatterrorist die hem aanviel.
"Iedereen dacht dat het een undercoveragent was. Maar dat dus niet zo. Die haalde uit en toen had ik de klap te pakken. Dat is hoe het ging," legde Baudet daarna uit. "Ik vind het nog steeds verbijsterend" wat de politie deed, "hoe het gegaan is."
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we he-le-maal klaar met de knettergekke linkse gekken die FVD continu demoniseren en Baudet overduidelijk een Fortuyntje willen laten meemaken. Jij ook? Steun ons dan! Doneer aan DDS en help ons het walgelijke partijkartel én het mediakartel te bestrijden, en Thierry elke dag te verdedigen!
"De politie heeft heel raar opgetreden," zei Baudet daarop. "En dat is ook iets waar we Kamervragen over stellen of de Nederlandse regering contact heeft opgenomen" met de collega's in België.
Er moet immers uitgevonden worden hoe dit kon gebeuren. Wie was die man? "Hoe kan het dat die man na een paar uur alweer vrijgelaten is?" En, nog een goede vraag die Baudet stelde en waarop hij antwoord wil: waarom is behalve de man zelf niemand opgepakt? Er stonden namelijk ándere mensen bij die er écht het één en ander mee te maken leken te hebben. Die wil je dan toch ook ondervragen?
Zo is het. Maar het gekke is: is de overheid hier ook mee bezig of interesseert het Rutte, Kaag, De Jonge en al die andere kartelianen helemaal niets?
De vraag stellen is hem, helaas, beantwoorden.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten