screen shot 2023 11 02 at 112708

Harm Beertema kraakt NOS op 3’s 'lijsttrekkersdebat': 'Nederland is jullie spelletjes zat!'

Politieknov 02 2023, 18:00
In een tijd waarin politiek theater steeds vaker de voorpagina’s domineert, slaat het afzwaaiende PVV kamerlid Harm Beertema met ferme hand op tafel. Het zogenaamde 'lijsttrekkersdebat' van NOS op 3, waar Thierry Baudet en Rob Jetten elkaar troffen, wordt door Beertema scherp onder de loep genomen. De conclusie? Een gescripte schijnvertoning, een podium opgezet om Baudet te beschadigen, en een regelrechte "belediging van de intelligentie van de kijker".

Gelukkig is Nederland helemaal klaar met jullie Nieuwe Energie. Gelukkig ziet Nederland dat dit heel erg Oude Energie is, doorzichtige politieke Haagse spelletjes, uitgewerkt, achterhaald. Gelukkig is Nederland doodmoe en spuugzat van dit soort ordinair gescripte opzetjes met…

Image
Rob Jetten
Rob Jetten
@RobJetten

Vrijheid van meningsuiting ≠ vrijbrief voor haat verspreiden.

3.3K
Reply
Het is geen geheim dat de NPO de laatste jaren vaker fungeert als podium voor linkse politiek dan als neutrale nieuwsverspreider. Beertema laat geen spaan heel op X van deze omroep, die hij beschouwt als een 'Ministerie van Propaganda' voor D66. Zijn woorden laten er geen twijfel over bestaan: Nederland is klaar met de achterhaalde politieke spelletjes die uit de koker van de NPO en D66 lijken te komen.
De PVV'er haalt uit naar de NPO, en geeft tegelijkertijd een stomp onder de gordel aan D66-Minister van Defensie Ollongren. Hij stelt dat de kwaliteit van de NOS op 3 show zelfs het niveau van een middelbare schoolavond niet haalt. Het is klip en klaar dat Harm Beertema het volkomen eens is met de doorsnee Nederlander: genoeg is genoeg.
In een tijd waarin echtheid, transparantie en directheid hoog in het vaandel staan, blijkt dit debat een klap in het gezicht van de kijker. Beertema windt er geen doekjes om: de NPO ombudsman moet nu ingrijpen. Anders, waarschuwt hij, is Nederland definitief "DDR 2.0" geworden.
Help DDS deze moeilijke tijden door te komen. Help ons een vuist te maken tegen de mainstream media én tegen het partijkartel. Strijd zij aan zij met ons. Doneer op BackMe en strijd zij-aan-zij met DDS tegen de globalistische elites.
In een scherpe uithaal naar Rob Jetten, vraagt Beertema retorisch: "Hoe dom denk je dat we zijn?" Het is duidelijk dat Harm Beertema zich schaart achter de Nederlanders die door de politieke façades heen prikken. Zijn woorden resoneren als een klaroenstoot voor politieke authenticiteit en tegen de vergaande toneelspelerij in de politiek. Ga je schamen, lijkt hij te zeggen, Nederland verdient beter.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten