afbeelding van whatsapp op 2023 11 02 om 153127 44791790

Wat schuilt er achter Baudet's comeback op de NPO: pluriformiteit of een slinkser plan?

Medianov 02 2023, 17:30
Na een tijd van wat leek op een televisie-embargo, maakt Thierry Baudet zijn grote comeback in een serieus nieuwsprogramma bij de NPO. Van charmante uitwisselingen bij Omroep MAX tot het circus van NOS op 3, waar Baudet de gemoederen flink heeft opgeschud gingen hieraan vooraf. Maar het echte vuurwerk wordt misschien vanavond wel verwacht, wanneer de FVD-lijsttrekker in de arena van Nieuwsuur stapt.
We kunnen niet anders dan ons afvragen: wat heeft deze omslag bewerkstelligd? Waarom is Baudet nu welkom waar hij voorheen persona non grata was? Is het een oprechte poging van de NPO om pluriformiteit te tonen, of schuilt er een slinkser plan achter? De scepticus in ons fluistert dat de mainstream media mogelijk een aanval voorbereidt, gezien de controversiële aanpak bij NOS op 3. Ze willen Baudet en zijn FVD een kopje kleiner maken.
De herinnering aan Baudet's laatste optreden is nog vers. Hij bleef koelbloedig onder de druk van een overgeacteerde Rob Jetten en een vijandig gestemd publiek, variërend van een non-binaire man tot een boze Oekraïner. Ondanks deze tegenstand domineerde Baudet het toneel met ijzeren kalmte en een meesterlijke beheersing. Zijn onverstoorbaarheid werd zijn triomf; hij overschaduwde de gehele NPO-studio. Het was een strategisch schouwspel dat menig politicus zou benijden.
Nu staat Baudet voor een nieuwe uitdaging: kan hij zijn veroveringstocht voortzetten in de studio van Nieuwsuur? Zal hij opnieuw de overhand krijgen, of wacht hem een hinderlaag in de vorm van scherpe vragen en sluwe tegenwerpingen? De inzet is hoog, de spanning stijgt.
Help DDS deze moeilijke tijden door te komen. Help ons een vuist te maken tegen de mainstream media én tegen het partijkartel. Strijd zij aan zij met ons. Doneer op BackMe en strijd zij-aan-zij met DDS tegen de globalistische elites.
Eén ding staat vast: een miljoenenpubliek zal vanavond massaal afstemmen op NPO 2 om 21:30 uur. Baudet's confrontatie met Nieuwsuur is niet alleen televisiegeschiedenis in wording, maar ook een toetssteen voor de ware aard van onze publieke omroep. Is er ruimte voor diverse meningen, of is het een façade voor een goed georchestreerde aanval? Het antwoord volgt vanavond. Kijken dus!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten