shutterstock 2188234061

LHBTI+++-regenboog-club COC eist EXCUSES van Baudet: 'Gebrek aan respect!'

Politieknov 02 2023, 15:00
COC Midden-Gelderland eist dat Thierry Baudet excuses aanbiedt aan de "non-binaire", onzekere, zenuwachtige, snor dragende Bram die gisteren langskwam bij de NPO om de FVD-leider weg te zetten als een enge LHBITIQ-foob. Baudet zei namelijk dat hij gelooft dat er twee geslachten zijn, te weten man en vrouw. Volgens het COC ("de belangenvereniging voor lhbtiq+, LOL) is dat héél respectloos.
Tot een paar jaar geleden was de mensheid het er honderdduizenden jaren over eens dat er in principe twee geslachten zijn: mannen en vrouwen. Heb je een piemeltje dan ben je een man/jongen, heb je een vagina dan ben je een vrouw/meisje. Sinds een jaar of twee, drie moeten we daar van geschifte Woke-gekken anders over denken. Opeens zijn er minstens drie geslachten, en waarschijnlijk nog veel meer.
Eén organisatie die voorop loopt in deze zotheid is het COC. Die club beschouwt zichzelf als dé belangenvereniging van, voor en door 'lhbtiq-mensen.' Daar zijn ze voortdurend en echt obsessief mee bezig. De hele dag weer.
Ook vandaag (en gisteravond). Het gevolg? Het COC Midden-Gelderland is heel boos op Thierry Baudet. Baudet weigerde gisteravond immers mee te gaan in het genderfabeltje van de zelfverklaarde non-binaire man met snor, Bram. Bij het COC vinden ze dat echt niet kunnen. Als Bram zegt dat hij 'non-binair' is, dan ís hij dat. Wat doen feiten ertoe? Wat doet de biologie ertoe?! Het gaat om gevoelens
En dus huilt het COC nu dat Baudet excuses moet aanbieden aan Bram en aan andere jongeren die zich "non-binair" hebben verklaard.
"Thierry Baudet ontkende [...] het bestaan van Brams genderidentiteit," aldus het COC, "en liet weten niet te willen ingrijpen bij homo- en transfobie. Ook liet hij weten tegen bijvoorbeeld voorlichting te zijn."
Dat vinden ze zo erg daar dat ze actie eisen van de FVD'er. En snel een beetje.
"Wij roepen Thierry Baudet op om excuses te maken voor zijn gebrek aan respect jegens Bram en non-binaire mensen." Voor de volledigheid voegt de club eraan toe dat ze ondertussen "met Bram gesproken" hebben.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we KLAAR met de Regenboog-sekte van de Woke-gekken. Jij ook? Steun ons dan! Doneer aan DDS via BackMe. Want alleen met jouw steun kunnen we die totale Woke-gekte elke dag weer aanpakken!
Dat laatste is natuurlijk erg interessant, aangezien de tweet letterlijk kort na het debat online verscheen. Om 22.20 uur, zelfs. Het COC was wel héél snel in staat om met Bram te praten. Je gaat bijna denken dat Bram al lang een bekende was van het activistische COC en dat alles een vooropgezet plan was. Maar nee, dat zal heus niet zo zijn.
Frappant is het wel.
Hoe dan ook, de kans dat Baudet excuses gaat aanbieden voor zijn woorden is natuurlijk nihil. Hij bleef gisteren buitengewoon vriendelijk tegen Brammetje, maar maakte wél heel helder dat hij niet meegaat in die absolute genderwaanzin van de Woke-sekte. Hij gaat geen biologische waarheden ontkennen, puur omdat het Brams gevoelens 'kwetst.' Je gaat tegen een schizofrene persoon ook niet zeggen dat de stemmen in zijn hoofd echt zijn omdat hij zich anders niet fijn voelt, toch?
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten