screen shot 2023 11 02 at 115607

'Zielige, zenuwachtige, non-binaire' Bram met snor blijkt onderzoeksjournalist te zijn en voormalig stagiair FTM

Politieknov 02 2023, 12:06
Het nieuws waarvan je wist dat het zou komen! De 'non-binaire, zenuwachtige jongeren' die gisteren door de NPO werd ingezet om Thierry Baudet af te schilderen als een LHBTI-hater blijkt... een zelfverklaarde onderzoeksjournalist te zijn en ook nog eens een ultralinkse activist. Schokkend, he?!
Net als je dacht dat de gekkigheid wel maximaal is bereikt in Nederland, was er gisteren een 'debat' waar Thierry Baudet geconfronteerd werd door een heel boze, maar zogenaamd ook heel nerveuze "jongere" genaamd Bram. Bram heeft een snor. Bram is overduidelijk een vent. Maar volgens Bram zelf is hij non-binair. Hij eiste dat Baudet meeging in dat fabeltje én dat hij zijn achterban zou opdragen dat ook te doen. Want anders voelt Brammetje zich niet veilig.
Toen Baudet op een manier reageerde die de NPO'ertjes niet aanstond greep de presentatrice van het debat (met Rob Jetten er ook bij) in. Ze beweerde dat het overduidelijk "moeilijk" voor Bram was om zo'n vraag te stellen aan Baudet. Hij is immers een "jongere." Daarom zou Baudet heel ontzettend lief moeten reageren op hem. En vooral met heel veel begrip en vriendelijke toezeggingen.
Helaas voor de NPO zijn er Twitteraars (of eigenlijk: X-gebruikers) die in staat zijn om te googelen. Dat hebben ze dan ook gedaan. Wat zij ontdekt hebben maakt duidelijk dat Bram heel veel is, maar een onzekere, zenuwachtige 'jongere?' Nee, dat niet.

Journalist en activist

Bram blijkt namelijk stage te hebben gelopen bij Follow The Money. Als journalist. Op LinkedIn zet hij zichzelf neer als "freelance onderzoeksjournalist." Dat doet hij sinds januari 2022. Dus nu al anderhalf jaar. Meneer is dus journalist. Geen onderzekere student die niet weet hoe je politici aanspreekt. Hier is een lang artikel dat hij als "journalist" geschreven heeft over "de transwet." 
Ook is Bram nogal van de podcasts. Hij maakt er zelf één met zijn vriend. Bram is er dus héél gewend aan te spreken en zijn mening onder woorden te brengen voor een (groot?) publiek.
Daarnaast is Bram samen met een man (mogen we hem zo noemen?!) die als grafisch ontwerper werkt voor Human Factor. Human Factor is... producent van verschillende NPO-programma's. Om een paar te noemen: Zondag met Lubach, Makkelijk scoren, M, Waarom werken vrouwen niet?, How to be gay?, Koefnoen en meer. Je zou dus kunnen zeggen dat Bram van binnen de NPO-familie komt.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Ben jij ook totaal klaar met deze gekke spelletjes van de lhbti-lobby én van de NPO (maar ik herhaal mezelf)? Steun ons dan! Doneer aan DDS via BackMe en help ons die hele Woke-gekte elke dag weer te exposen!
En dan zijn we er nog niet. Want Brammetje blijkt ook nog al jaren politiek actief te zijn. Hij schijnt ook al een enorme hekel te hebben aan BBB, en ook aan Mark Rutte (wat gek is gezien zijn LHBTI-obsessie). Als je op die laatste link klikt kun je zien dat hij op 8 april 2021 heel stoer "met de kerels" en "in de hagel" tegen Rutte (wat gek is gezien zijn LHBTI-obsessie) aan het demonstreren was. (Bram was toen blijkbaar nog niet non-binair, dat is waarschijnlijk dus op een ander moment gekomen)
Kortom, Brammetje is heel veel dingen. Maar een onervaren, onzekere, zenuwachtige 'jongere' en 'student' die het heel moeilijk vindt om politici waar hij het niet mee eens is te confronteren, is je reinste onzin. Bram is journalist (vindt hij zelf, tenminste), activist, en ook nog eens een aandachtstrekker puur sang. De NPO moet hiervan geweten hebben. Dat ze hem op deze manier hebben ingezet zegt dan ook álles over de staatsmedia.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten