shutterstock 1173152773

Fietsen door rood onthult voortvluchtige: 15 jaar cel wacht in Duitsland

Binnenlandnov 02 2023, 21:00
Tijd voor iets luchtigs. In het ogenschijnlijk gemoedelijke Capelle aan den IJssel speelde zich een toneel af dat zelfs de beste scenarioschrijvers niet hadden kunnen bedenken. Een doorsnee overtreding – een fietser negeert het rode licht – leidt tot een ontdekking waar je steil van achterover slaat. De nietsvermoedende fietser, bevangen door de kou, wilde niets meer dan snel thuis zijn warme koffie. Maar het lot had andere plannen: een openstaande gevangenisstraf van 15 jaar in Duitsland schrijft de Telegraaf.
Wat zegt dit over ons Nederland? Het is een bittere pil die we moeten slikken. Criminelen lijken in ons land meer vrijheden te genieten dan de gemiddelde burger. De veroordeelde misdadigers wandelen ongestoord over onze straten, terwijl de hardwerkende Nederlander bij de kleinste overtreding de volle laag krijgt.
De ironie kan niet groter. Een verkeersovertreding onthult een crimineel die blijkbaar al jarenlang ongestoord onder onze neus leeft. De man, die het zogenaamd 'heel erg koud' had, zal binnenkort de warmte van een Duitse cel ervaren. En ja, die boete voor het fietsen door rood? Ook die moet betaald worden.
Dit incident laat eens te meer zien dat onze prioriteiten scheef liggen. Het is een klucht waarin een rode verkeerslicht meer gewicht in de schaal legt dan een openstaande celstraf van 15 jaar. Waarom kon deze man zo lang onopgemerkt blijven? Het lijkt erop dat de Nederlandse aanpak van criminaliteit meer gaten bevat dan de beroemde Nederlandse kaas.
Help DDS deze moeilijke tijden door te komen. Help ons een vuist te maken tegen de mainstream media én tegen het partijkartel. Strijd zij aan zij met ons. Doneer op BackMe en strijd zij-aan-zij met DDS tegen de globalistische elites.
Deze vreemde wending van het lot zet een schijnwerper op de absurditeiten van ons rechtssysteem. Het is hoog tijd dat we de zaken herzien en de juiste prioriteiten stellen. Want laten we eerlijk zijn: een voortvluchtige crimineel hoort niet thuis op de fietspaden, maar achter slot en grendel.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten