spain flag and police handcuffs 2022 11 14 16 26 37 utc

Schandalige schietpartij in Marbella - Belgische en Nederlandse Drugsbendes laten toeristische hotspot In chaos achter

Buitenlandokt 30 2023, 17:00
Afgelopen zaterdagmiddag, in het idyllische Marbella, draaide een confrontatie tussen rivaliserende drugscriminelen uit op een afschuwelijk schietdrama. Twee onschuldige mensen raakten gewond nadat Belgische en Nederlandse schurken elkaar in een exclusieve wijk van de stad op de korrel namen. We staan er weer goed op als Nederland internationaal.
Drie zwaarbewapende mannen losten kort na 12 uur 's middags hun schoten in Guadalmina Alta, een district dat normaal gesproken meer bekend is om haar paradijselijke stranden en luxueuze villa's dan om dit soort gewelddadige taferelen. Eén man wist op miraculeuze wijze te ontsnappen nadat hij in zijn been was geschoten, terwijl een ander in het ziekenhuis wondverzorging moest ontvangen nadat een kogel zijn hand had verbrijzeld schrijft de Telegraaf.
Onschuldige toeristen en expats, die hun zaterdagmiddag in rust en vrede wilden doorbrengen, werden bruut verstoord door dit brute geweld. "Het voelde als een scène rechtstreeks uit een bloederige actiefilm," zegt een geschokte lokale serveerster die alles zag gebeuren. "Ik zag eerder die ochtend een man onrustig rond de winkels drentelen. Het was overduidelijk dat hij iets sinisters van plan was."
Help DDS deze moeilijke tijden door te komen. Help ons een vuist te maken tegen de mainstream media én tegen het partijkartel. Strijd zij aan zij met ons. Doneer op BackMe en strijd zij-aan-zij met DDS tegen de globalistische elites.
Dit afschuwelijke voorval toont wederom de veronachtzaming van de veiligheid en rust in onze samenleving, veroorzaakt door een grenzeloze, criminele onderwereld. Het wordt eens tijd dat we deze kwaadaardige krachten laten voelen dat ze niet langer ongestoord hun gang kunnen gaan.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten