shutterstock 2310033445

Extinction Rebellion's nieuwste farce: Toneelspel met een vermeende gehandicapte rolstoeler

Binnenlandsep 18 2023, 11:30
Wanneer je dacht dat de ecoterroristen van Extinction Rebellion hun limiet van absurditeit hadden bereikt, komen ze met een nieuwe act waar je niet van opkijkt. We hebben hier namelijk met klimaatgekkies te maken en die kennen geen grenzen. In een post op platform X, claimt XR dat gehandicapte demonstranten onmenselijk worden behandeld door de politie. Het wordt hun onmogelijk gemaakt om gebruik te maken van het demonstratierecht. Maar zoals we van hen gewend zijn, is niet alles wat het lijkt.
De activisten van XR hebben ons 'geïntroduceerd' aan Rozemarijn, naar verluidt een rolstoelgebruikster en het 'gezicht' van hun nieuwe actie. Maar een gebruiker van X, @dutchtiles, heeft onthuld dat Rozemarijn helemaal niet zo gehandicapt is als XR ons wil doen geloven. Recent opgedoken foto's laten een staande en knielende Rozemarijn zien. Een opmerkelijke vertoning voor iemand die zogenaamd afhankelijk is van een rolstoel!
Dit zoveelste toneelstuk van XR is een klap in het gezicht van echte gehandicapten die dagelijks strijden voor erkenning en gelijkheid. Het is schandalig hoe deze activistengroep bereid is om met de levens en ervaringen van anderen te spelen om hun eigen agenda te pushen. Helaas kun je ook niets anders verwachten van deze eco-communisten.
Wat probeert XR hier te bereiken? Zijn ze zo wanhopig voor aandacht dat ze bereid zijn om een mogelijke actrice in te zetten om het publiek te bedriegen? Hun acties zijn een toonbeeld van schijnheiligheid en manipulatie. Het is al lang duidelijk dat XR's methoden roekeloos en manipulatief (Het gebruik van kinderen als menselijk schild red.) zijn. Maar deze laatste stunt heeft een nieuw dieptepunt bereikt. Terwijl echte gehandicapten elke dag strijden voor hun rechten en acceptatie, gebruikt XR hun worstelingen als een goedkoop publiciteitsspel.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we wél hard en uitgesproken. Daarom lees jij DDS graag... maar het betekent ook dat we afhankelijk zijn van jouw steun om DDS overeind te houden. Steun ons! Doneer aan DDS, via BackMe, en help ons altijd uitgesproken, gepassioneerd en fel te blijven.
Als Extinction Rebellion daadwerkelijk geeft om de rechten van gehandicapten, zoals ze beweren, dan zouden ze hun excuses moeten aanbieden aan iedereen die ze hebben misleid en zich publiekelijk moeten distantiëren van dit schijnheilige theater. Wij weten ook wel dat XR hier nooit haar excuses gaat aanbieden. Ze gaan over lijken als het moet om hun zin door te drijven. Het is duidelijk dat XR niet de oprechte, integere beweging is die ze beweren te zijn. En de Dagelijkse Standaard zal niet rusten totdat hun ware aard volledig is blootgelegd.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten