screenshot 2023 09 04 at 152250

Caroline van der Plas (BBB) maakt zich zorgen over politiecapaciteit in Den Haag: "Wat zijn we eigenlijk aan het doen?"

Politieksep 10 2023, 15:00
Caroline van der Plas was vanochtend te gast bij WNL op Zondag. Ze besprak verschillende onderwerpen waaronder de ontwrichtende acties van Extinction Rebellion. Van der Plas uitte haar bezorgdheid over de politiecapaciteit die momenteel wordt ingezet in Den Haag, wat ten koste gaat van de hulpverlening in de regio.
Een aanzienlijk aantal politieagenten wordt uit de regio weggehaald en naar Den Haag gestuurd om de orde te handhaven tijdens demonstraties. Dit heeft als gevolg dat lokale hulpverlening verminderd wordt, wat een zorgwekkende situatie creëert. Van der Plas stelde de vraag: "Wat zijn we eigenlijk aan het doen?". Ze benadrukte dat het onaanvaardbaar is dat mensen elders in het land worden geconfronteerd met levensbedreigende situaties, terwijl de politie niet snel genoeg ter plaatse kan zijn vanwege de inzet in Den Haag.
Het snel vrijlaten van gearresteerde activisten, waardoor ze moeiteloos terug kunnen keren naar de demonstraties, is buitengewoon verontrustend. Dit resulteert in een voortdurende herhaling van gebeurtenissen en doet de vraag rijzen of er strengere maatregelen moeten worden genomen om deze problematische situaties aan te pakken. Zolang deze mensen niet stevig worden aangepakt, lijkt het een gebed zonder einde te zijn, met alle ernstige gevolgen van dien. Het is een gevaarlijke situatie die steeds erger lijkt te worden, en ook vandaag moeten we ons weer gereedmaken voor de tweede dag van burgerpesten door Extinction Rebellion.
Caroline van der Plas heeft in ieder geval wederom de gelegenheid gekregen om zichzelf vandaag goed te kunnen profileren. Meestal zijn het toch de regeringspartijen, met D66 en de VVD voorop, die veel exposure krijgen in NPO-talkshows. Het is echter opvallend dat de grootste ledenpartij van Nederland, namelijk Forum voor Democratie (FVD), zelden tot nooit uitnodigingen lijkt te ontvangen.
Help DDS deze moeilijke tijden door te komen. Help ons een vuist te maken tegen de mainstream media én tegen het partijkartel. Strijd zij aan zij met ons. Doneer op BackMe en strijd zij-aan-zij met DDS tegen de globalistische elites.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten