lammert van raan 2017

Laf PvdD-Kamerlid ("Hij/Hem") Lammert van Raan komt met zwakste verklaring ooit: "Dat vind ik verdrietig"

Politieksep 11 2023, 9:00
Toen de onrust uitbrak bij de Partij voor de Dieren vroeg iedereen zich af hoe de andere Kamerleden van de partij daarop zouden reageren. Christine Teunissen kwam al meteen met een verklaring waarin zij duidelijk maakte dat ze zij aan zij staat met Esther Ouwehand. De andere Kamerleden bleven echter stil... Tot vandaag. Tot grote hilariteit van critici want met name het verhaal van Lammert van Raan is simpelweg lachwekkend.
Natuurlijk heeft niemand gehoord van Van Raan, maar meneer (hij zegt op X zelf dat hij graag "hij/hem" genoemd wil worden) is wel degelijk Kamerlid voor de PvdD. En dus is het van belang hoe hij reageert op de overduidelijke poging van het partijbestuur om Ouwehand te wippen omdat ze kritiek heeft op het gebrek aan professionalisering in de partij. Zijn reactie is... vermakelijk. Meneer blijkt namelijk precies zo laf en half-man-achtig te zijn als je zou verwachten van een mannelijk lid van de PvdD.
"Ik kies nu geen partij," begint Van Raan zijn verklaring. "Alleen voor dieren, natuur en milieu. In de afgelopen 72 uur is er veel gebeurd waar ik nog vragen over heb. Gebeurtenissen die onze gezamenlijke missie schaden. Dat vind ik verdrietig."
LOL. "Dat vind ik verdrietig." Dat is dan een "hij/hem" lid van de Partij voor de Dieren. Een Kamerlid zelfs.
Vervolgens gaat "hij/hem" verder met een verklaring waaruit je gaat denken dat hij Ouwehand toch gaat verdedigen. Maar niets is minder waar. "Iedereen is onschuldig tot het tegendeel bewezen is," aldus humptiedumptie. "Vermeende integriteitsschendingen moeten zorgvuldig worden onderzocht."
Maar dan komt het. "Ik vraag aan jullie om mij niet nu al in een hokje te plaatsen," stelt meneer Van Raan daarop. "Nu al in beton gegoten stellingen innemen vind ik niet bijdragen aan oplossingen die nog kunnen komen."
Met andere woorden, meneer de halfman is te laf om zelfs maar een positie in te nemen.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we wél hard en uitgesproken. Daarom lees jij DDS graag... maar het betekent ook dat we afhankelijk zijn van jouw steun om DDS overeind te houden. Steun ons! Doneer aan DDS, via BackMe, en help ons altijd uitgesproken, gepassioneerd en fel te blijven.
Laten we eerlijk zijn, dit is natuurlijk precies wat je zou verwachten van een PvdD-man. De vrouwen bij die partij zijn over het algemeen best sterk en overtuigd van hun, uh, overtuigingen. Maar de mannen van de PvdD zijn echt van die betamannetjes die slaafs vrouwen volgen. 
Misschien dat Van Raan wat Andrew Tate-video's kan kijken. Die man is ook geen heilige, maar man, hij zal wel wat vuur onder de kont van Van Raan aansteken. Dat kan dat ventje (soortemet) wel gebruiken.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten