de dagelijkse standaard dh 01139

De Partij voor de Dieren en hun walgelijke visverbod in Amsterdam

Politieksep 04 2023, 19:00
De walgelijke Partij voor de Dieren heeft een nieuwe manier verzonnen om hardwerkende Nederlanders ongelukkig te maken; om ze hun laatste leuk hobby af te nemen. Hoe? De partij wil hobbyvissen verbieden. Want stel je voor dat iemand lekker even met een hengeltje uit zit te ontspannen. Dát mag niet! Nee, Nederlanders moeten de hele dag gestresst zijn... en uiteindelijk alleen nog maar ontspannen door tonnen alcohol of bakken drugs te gebruiken (zodat ze zo vroeg mogelijk doodgaan en hun hersenen zoveel mogelijk beschadigen)
Het is werkelijk onvoorstelbaar. De Partij voor de Dieren, die zichzelf altijd presenteert als de hoeder van dierenrechten, heeft nu een nieuw doelwit gevonden: de onschuldige hobbyvissers van Amsterdam. In een schaamteloze poging om hun radicale agenda verder op te dringen aan de Amsterdammers, wil deze partij nu het vissen in de stad verbieden.
Wat denkt de Partij voor de Dieren hiermee te bereiken? Willen ze echt 15.000 Amsterdammers hun geliefde hobby ontnemen? Het is een regelrechte aanval op de tradities en de vrijetijdsbesteding van vele burgers. Het is duidelijk dat deze partij geen enkel respect heeft voor de keuzes en levensstijl van gewone mensen.
Het is ronduit walgelijk hoe de Partij voor de Dieren de belangen van een paar vissen boven die van duizenden mensen stelt. Het is een typisch voorbeeld van hoe deze partij zijn ideologie opdringt aan de rest van de samenleving, zonder enige consideratie voor de gevolgen.
Het wordt tijd dat de Amsterdammers opstaan tegen deze absurde voorstellen en de Partij voor de Dieren laten weten dat ze te ver zijn gegaan. Het is hoog tijd dat we onze stem laten horen en onze rechten verdedigen tegen deze ongegronde en ondoordachte aanvallen.
Maar dat gaan Nederlanders, en al helemaal dat laffe volkje daar in Den Haag, natuurlijk niet doen. Want stel je voor dat je opkomt voor jezelf en je rechten! Brr, eng!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten