de dagelijkse standaard tweede kamer 47 websize

FVD-Kamerlid ontmaskert: partijvoorzitter Nieuw Sociaal Contract is SDG-marionet!

Politiekaug 22 2023, 16:40
In een schokkende onthulling heeft FVD-Tweede Kamerlid Pepijn van Houwelingen aan het licht gebracht dat de partijvoorzitter van de gloednieuwe partij 'Nieuw Sociaal Contract', opgericht door niemand minder dan Pieter Omtzigt, een fervent aanhanger is van de beruchte SDG-regels.
Voor degenen die niet bekend zijn met de SDG's: dit zijn de Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen van de Verenigde Naties, die vaak worden bekritiseerd door weldenkende en anti-globalistische personen en groeperingen omdat ze de nationale soevereiniteit zouden ondermijnen en een globalistische agenda zouden bevorderen.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Blijf GRATIS op de hoogte van het ECHTE nieuws: abonneer je op de DDS Nieuwsbrief!

Word lid van de DDS Nieuwsbrief!

* indicates required
De kritiek op de SDG's is niet mals. Veel kritische denkers zien de SDG's als een poging om de macht van nationale regeringen te verminderen ten gunste van een wereldwijde elite. Ze beweren dat deze doelstellingen een bedreiging vormen voor de nationale identiteit, cultuur en waarden. Bovendien wordt vaak beweerd dat de SDG's de weg vrijmaken voor het World Economic Forum (WEF) en hun beruchte 'Great Reset', waarbij nationale belangen worden opgeofferd voor een globalistische agenda.
Het feit dat de partijvoorzitter van Nieuw Sociaal Contract deze SDG-regels steunt, werpt een schaduw over de intenties van deze nieuwe partij. Het is nu wel duidelijk welke kant de partij van Omtzigt opgaat. Eerst sloot hij FVD en PVV uit van mogelijke coalitiegesprekken, en nu blijkt zijn eigen partijvoorzitter een marionet te zijn van de SDG's en dus indirect van het WEF.
Het is ironisch dat Omtzigt, die zich altijd heeft gepresenteerd als een kritische outsider, nu geassocieerd wordt met een partijvoorzitter die de belangen van de globalistische elite lijkt te dienen. Meer kartel dan dit wordt het niet!
Het is nu aan de Nederlandse kiezers om te beslissen of ze een partij willen steunen die, ondanks haar retoriek van verandering en vernieuwing, banden lijkt te hebben met dezelfde globalistische krachten die ze beweert te bestrijden. De onthulling van Van Houwelingen is een wake-up call voor iedereen die dacht dat Nieuw Sociaal Contract echt een alternatief zou bieden voor het huidige politieke establishment.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten