screen shot 2023 08 14 at 115218

Feest! Klaus Schwab (WEF-führer): 'Met tech hoeven we geen verkiezingen meer te hebben'

Buitenlandaug 14 2023, 19:00
De enige echte Dr. Evil, Klaus Schwab van het World Economic Forum, is weer eens viraal aan het gaan op X (voorheen Twitter). De kale bad guy pur sang weet namelijk trots te vertellen in een video dat we door technologische ontwikkelingen straks verkiezingen kunnen afschaffen. "We kunnen namelijk het stemgedrag van individuen gaan voorspellen." 
Veel enger dan Klaus Schwab worden ze niet gemaakt in deze wereld. Deze man is het hoofd van het WEF en heeft het tot zijn grote doel gemaakt om Grote Bedrijven en politici bij elkaar te brengen (en academici, wetenschappers, etc.) zodat die vervolgens kunnen bepalen wat er in de hele wereld gebeurt. Niets geen grassroots bewegingen zijn nog nodig. Nee, onze elites weten het beter en gaan ons hele leven vormgeven.
Maar nu is er een video boven komen drijven waarin Schwab zelfs voor zijn doen wel héél ver gaat - én buitengewoon eerlijk is. De Dr. Evil Lookalike zegt namelijk heel trots bij een evenement van het WEF dat we binnenkort verkiezingen kunnen afschaffen. Want die kosten geld, zorgen voor meer polarisatie, en kosten ook nog eens veel tijd.
Hoe dat afgeschaft kan worden? Nou, kijk en luister maar:
"De volgende stap zou kunnen zijn om over te gaan naar een voorschrijvende modus," aldus Schwab. "Dit betekent dat je zelfs geen verkiezingen meer hoeft te hebben, omdat je al kunt voorspellen en daarna kun je zeggen: 'waarom hebben we verkiezingen nodig als we al weten wat de resultaten zullen zijn!'"
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS begrijpen we dat Klaus Schwab en zijn WEF ronduit gevaarlijk zijn voor gewóne mensen. We zullen deze organisatie en man altijd ontmaskeren. Maar daarom hebben we jouw steun nodig. Want het kartel bestraft tegenstanders van het WEF keihard. Doneer daarom aan DDS! Steun ons via BackMe en help ons het WEF aan te pakken.
Deze mensen hebben echt een enorme hekel aan democratie en vrijheid. Ze willen er écht vanaf. Op álle mogelijke manieren. Wij moeten maar gewoon vertrouwen dat die 'technologie' dan klopt... en dan kunnen zijn doen en laten wat ze willen. Totale controle. Zelfs verkiezingen worden eruit gehaald... want de elites hebben besloten dat verkiezingen nutteloos zijn (en ongetwijfeld soms voor vervelende resultaten zorgen voor de elites zelf).
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten