shutterstock 113948110

Ook in Ierland worden WEF plannen uitgerold om de boerenstand te vernietigen: Eén miljoen vee moet worden geruimd!

Buitenlandaug 07 2023, 10:00
Wat een nachtmerrie die zich in het mooie Ierland ontvouwt! De Ierse regering heeft het bizarre en ronduit verwoestende plan aangekondigd om meer dan 1 miljoen stuks vee te ruimen. Je leest het goed, een miljoen! Het vee dat de ruggengraat van de Ierse landbouwsector vormt, wordt zonder pardon op het slachtblok gelegd.
Boeren en burgers maken hun ongenoegen luid en duidelijk kenbaar. Protesten flakkeren op over het hele land. En terecht! Hun vrees is dat deze genadeloze actie de gehele Ierse landbouw lam zal leggen. Maar de regering blijft doof voor hun protesten, te druk bezig met hun eigen agenda.
Die agenda is even simpel als schokkend: een massale toename van de bevolking door middel van immigratie in de komende twee decennia. De groene heuvels van Ierland, ooit bezaaid met grazende koeien, dreigen te veranderen in een dichtbevolkte menselijke jungle. Het is een scenario dat ons koude rillingen geeft, maar de regering omarmt dit als een ambitieus toekomstbeeld.
En nu komt het nog schokkender deel: deze ontwrichtende plannen lijken te zijn opgetrokken uit de blauwdruk van het World Economic Forum (WEF). De beruchte 'Great Reset', met zijn streven naar een globaal gecontroleerde economie en bevolking, lijkt zijn tentakels ook over Ierland uit te strekken.
Wat een ironie! Ierland, dat in de 19e eeuw werd geteisterd door de Grote Hongersnood, waarbij een miljoen mensen stierven door mislukte oogsten, wordt nu opnieuw bedreigd door honger. En deze keer is het niet door een mislukte oogst, maar door de opzettelijke destructie van hun landbouwsector.
Als deze plannen doorgang vinden, kunnen we niet anders dan cynisch grijnzen wanneer de Ieren zich de komende jaren afvragen wie de schuldige is van de opkomende hongersnood. Het antwoord zal dan voor de hand liggen. Niet de natuur, niet de economie, maar hun eigen overheid. De overheid die met haar roekeloze beslissingen haar eigen landbouw heeft vernietigd.
Help DDS deze moeilijke tijden door te komen. Help ons een vuist te maken tegen de mainstream media én tegen het partijkartel. Strijd zij aan zij met ons. Doneer op BackMe en strijd zij-aan-zij met DDS tegen de globalistische elites.
Het is een bittere pil om te slikken. Boeren en burgers moeten toekijken hoe hun geliefde vee wordt afgevoerd, hun landbouwsector wordt verwoest en hun manier van leven wordt bedreigd. Het is een schreeuwende onrechtvaardigheid en het wordt hoog tijd dat we deze gruweldaad in Ierland onder de aandacht brengen. Laten we hopen dat de Ierse regering tot bezinning komt, voordat het te laat is. De boeren en burgers van Ierland weten wat ze te doen staat tot het uiterste gaan om dit rampzalige plan tegen te houden.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten