2048px donald trump 8567813820 2

-Frits Bosch- Trump wint de verkiezingen gegarandeerd

Opinieaug 07 2023, 9:30
Wint Trump de komende verkiezingen? Het staat nog lang niet vast. Maar in de polls lijkt Trump dementerende president Joe Biden voorbij te streven.
Het valt mij op dat de pers hier geen woord schrijft over de malversaties van Joe Biden. Trump stond en staat dagelijks in het nieuws, wordt altijd in een slecht daglicht geplaatst (ooit eens gelezen wat hij goed heeft gedaan?), en over Biden geen woord. Marieke de Vries, correspondent van de NOS in de VS, put zich uit over de strafzaken rond Trump. Van haar horen we niet over een mogelijke aanklacht tegen Biden inzake zijn zakenmalversaties met zijn drugsverslaafde zoon Hunter. Net als de Amerikaanse media verzwijgt zij het. Nooit een woord van excuus over de nepverdachtmakingen rond Trump toen hij nog president was. Journalist Twan Huys was daar ook heel sterk in. De hele juridische kwestie rond Trump doet ons uiteraard sterk denken aan het nepproces dat Geert Wilders te verduren kreeg. Wat een nationale schande was dat. Wat er in de VS gaande is toont helaas aan hoe corrupt het juridische systeem daar is.
Wie weet nog dat er in de garage van een woning van Biden in Delaware dozen met geheime documenten zijn gevonden die daar niet mochten zijn? Maar Biden wordt daarvoor niet vervolgd en Trump voor hetzelfde feit, wel.
Wie zit er achter de vervolging van Trump? Zou dat Biden kunnen zijn, die zijn minister Merrick Garland opdracht geeft om te laten vervolgen? We horen er niets over.
Of het feit dat de zoon van Biden om contracten te krijgen in onder andere Oekraïne, zijn vader als toenmalig vice-president liet inbellen in zakelijke besprekingen en enkel door die toegang te bieden aan zakenpartners, miljoenen verdiende en ook nog eens niet aangaf bij de belastingdienst? In de pers geen woord hierover. Als Trump dat had gedaan voor bijvoorbeeld zijn dochter Ivanka, was de wereld te klein geweest.
In de VS is er steeds meer een trend dat mensen de grote nieuwsmedia als CNN en Fox mijden, en via Twitter, bepaalde You Tube-kanalen en andere sociale media nieuws volgen. Op die kanalen komen wél uitgebreid deze en andere feiten over Biden aan bod.
Dat steunt de mening van een deep state die achter Trump aangaat om de verkiezingen te beïnvloeden, waaraan de grote nieuwsmedia meehelpen. En in de VS heeft de underdog meestal de sympathie - vervolging in verkiezingstijd van één man tegen de hele overheid maakt dat inderdaad, zoals Trump stelt, bij nóg een aanklacht de sympathie eerder uitgaat naar Trump dan naar Biden.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij De Dagelijkse Standaard begrijpen we dat de Tweede Kamerverkiezingen 2023 de belangrijkste verkiezingen van ons leven zijn. Daarom zetten we ons in om de linkse globalisten te ontmaskeren en te verslaan. Maar daar hebben we jouw hulp bij nodig! Doneer nu aan DDS, steun ons via BackMe, en strijd zij aan zij met ons in deze culturele en politieke oorlog!
Ga maar eens een verkiezingsstrijd aan terwijl je je moet verweren in vier strafzaken - nog nooit eerder werd een oud-president vervolgd laat staan vier keer. Nog eentje en Trump wint gegarandeerd.
Frits Bosch is econoom en socioloog. Hij is tevens auteur van “Risico als obsessie”, “Dat is het risico”, “Wereld op een keerpunt” “Onbehagen bij de elite”, “Schaft ook Nederland zich af?” en “Feminisme op de werkvloer
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten