screen shot 2023 02 25 at 131142

De "hilarische" transformatie van Maxim Hartman: ''Johan Derksen is verantwoordelijk voor situatie waarin Kaag zich bevindt''

Mediaaug 14 2023, 20:00
Gisteren vond Maxim Hartman het nodig om ons te verblijden met zijn zoveelste 'wijze' inzichten op NPO Radio 1. Hij omschreef Vandaag Inside als "Een populistische, aartsconservatieve aanzet tot haat, met wanstaltige meningen, voor een zeer dom publiek." Oh, Maxim. Hoe de 'machtigen' zijn gevallen.
De man die ooit het symbool was van jeugdige rebellie en onconventionele humor tijdens de gouden jaren van 'Rembo & Rembo' lijkt nu totaal het spoor bijster. De laatste keer dat Hartman daadwerkelijk grappig was, hadden we nog geen euro's in onze portemonnee, waren flippo's de cryptovaluta van het schoolplein en hadden we nog nooit van klonen gehoord, tenzij het over Star Wars ging.
Nu, in plaats van onschuldige satire, heeft Hartman zichzelf getransformeerd tot een zelfbenoemde moraalridder die anderen de les wil lezen over wat wel en niet acceptabel is. Een beetje rijk voor iemand die zijn carrière heeft gebouwd op het schoppen tegen de schenen van de gevestigde orde, vind je ook niet?
En dan zijn bewering over Johan Derksen. Volgens Hartman zou Derksen verantwoordelijk zijn voor een negatief klimaat rond Sigrid Kaag. Sorry, maar sinds wanneer heeft Derksen zoveel macht? Is Hartman vergeten dat we in een democratie leven waar mensen hun eigen meningen vormen en niet blindelings volgen wat een voetbalanalist zegt?
Misschien zou Hartman wat meer tijd moeten besteden aan het evalueren van zijn eigen carrière dan anderen te bekritiseren. Want laten we eerlijk zijn, de man is al lang niet meer relevant. Zijn dagen van glorie, humor en originaliteit liggen ver achter hem. Tegenwoordig is hij niet meer dan een echo van zijn vroegere zelf, en zelfs die echo klinkt steeds zwakker samen met die van René van Leeuwen.
Help DDS deze moeilijke tijden door te komen. Help ons een vuist te maken tegen de mainstream media én tegen het partijkartel. Strijd zij aan zij met ons. Doneer op BackMe en strijd zij-aan-zij met DDS tegen de globalistische elites.
Dus, Maxim, in plaats van goedkope shots te nemen naar anderen in de hoop op een beetje aandacht, waarom niet terugkeren naar wat je ooit goed deed? Of beter nog, neem een stap terug, reflecteer, en kom misschien tot de conclusie dat je tijd in de schijnwerpers voorbij is. Het was ooit leuk, maar nu? Het is gewoon vermoeiend.
Vandaag begint er weer een nieuw seizoen van Vandaag Inside om 21:35 uur op SBS6. We kijken er nu al naar uit hoe Derksen Hartman de oren gaat wassen samen met Gijp en Genee.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten