whatsapp image 2023 02 23 at 174621

Lennard van Mil zwaait af: Einde van een tijdperk bij stichting De Roze Leeuw

Binnenlandā€¢sep 11 2023, 9:25
Stichting De Roze Leeuw staat op het punt een nieuw hoofdstuk te beginnen, nu voorzitter Lennard van Mil zijn positie overdraagt. Na jaren van toewijding, vastberadenheid en visionaire leiding heeft Lennard besloten een stap terug te doen, waardoor een blijvende erfenis en een indrukwekkend nalatenschap achterblijft.
Onder zijn leiderschap was Stichting De Roze Leeuw niet slechts een naam, maar een krachtig symbool geworden in de LGBTQ+-gemeenschap. In 2017 heeft de stichting onder zijn leiding belangrijke aandacht gegenereerd tijdens de Rotterdam PRIDE. Het was een oproep tot integriteit, waarbij tegenstrijdigheden binnen sommige Pride-organisaties aan de oppervlakte kwamen.
Zijn optreden in "Jensen" bracht de boodschap van De Roze Leeuw naar een groot publiek, en zijn inspanningen zorgden ervoor dat de stichting op nationaal niveau, zelfs in de Tweede Kamer, de aandacht trok.
April was getuige van een historische demonstratie in Rotterdam onder zijn leiding, waar honderden mensen hun steun betuigden, wat breed werd uitgelicht in de media.
Ook heeft Van Mil altijd benadrukt dat de stichting een verbindende factor moest zijn. Onder zijn beheer is De Roze Leeuw niet slechts een organisatie, maar een hechte familie geworden, een thuis voor velen.
Met het vertrek van Van Mil, neemt Erik Havenaar, voormalig Vice-Voorzitter, de fakkel over. De overgang belooft een naadloze voortzetting te zijn van de doelen en idealen die van Mil heeft gesteld, met Havenaar die toegewijd is aan het voortzetten van de missie van de stichting.
De Roze Leeuw blijft het baken voor velen, met de kernboodschap dat seksuele geaardheid niet de enige definiƫrende factor van iemands identiteit hoeft te zijn.
Help DDS deze moeilijke tijden door te komen. Help ons een vuist te maken tegen de mainstream media Ć©n tegen het partijkartel. Strijd zij aan zij met ons. Doneer op BackMe en strijd zij-aan-zij met DDS tegen de globalistische elites.
Terwijl de gemeenschap van Mil's vertrek betreurt, is er een gevoel van dankbaarheid voor alles wat hij heeft bereikt. Met Erik Havenaar aan het stuur staat de stichting klaar om nieuwe hoogten te bereiken, voortbouwend op het sterke fundament dat door Lennard van Mil is gelegd.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten