Paul van Meenen (D66) uit kritiek op meldpunt van stichting De Roze Leeuw: "Ook dit is weer bedoeld om het goede werk van leraren te ondermijnen!"

Paul van Meenen (D66) uit kritiek op meldpunt van stichting De Roze Leeuw: "Ook dit is weer bedoeld om het goede werk van leraren te ondermijnen!"

D66’er Paul van Meenen heeft zich ook weer eens laten gelden. De D66-lijstrekker voor de Eerste Kamer haalt uit naar het recent in het leven geroepen meldpunt van stichting ‘de roze leeuw’.

Stichting De Roze Leeuw heeft een meldpunt in het leven geroepen in het kader van ‘de lente kriebels’, de week die nu gaande is op de basisscholen in Nederland waarbij extreem jonge kinderen bloot worden gesteld aan allerlei zaken rondom seksualiteit. “Dit meldpunt is door De Roze Leeuw opgericht omdat kinderen geconfronteerd worden met genderideologie. Om de strijd aan te kunnen gaan met de seksualisering van het kind op (extreem) jonge leeftijd, brengt De Roze Leeuw het probleem in kaart.”

Als reactie daarop schrijft van Meenen en een Tweet dat hij een beter plan heeft “een meldpunt voor verwerpelijke meldpunten” schrijft de D66’er. Volgens van Meenen is dit “bedoeld om het goede werk van leraren te ondermijnen.” Nee, het is vooral bedoeld om te zorgen dat kinderen normaal naar school kunnen zonder dat ze lastig worden gevallen met de totaal gestoorde genderkoek waar de partij van van Meenen uiteraard ferm voorstander van is.

“Heb je als ouder vragen?” Zegt van Meenen. “Stel ze dan aan de leraar die elke dag bezig is je kind zich goed te laten ontwikkelen en respectvol en weerbaar te zijn.” Nou, als ze iets níet zijn bij D66 dan is het wel respectvol. Ook de ontwikkeling waar D66 over spreekt is niet per definitie de ontwikkeling die ouders voor ogen hebben voor hun kind.

Gelukkig is er voor mensen die écht helemaal klaar zijn met deze idioterie in het onderwijs nu ook een FVD-school. De partij van Thierry Baudet kondigde eerder al aan dat de scholen door de inspectie heen zijn en kunnen gaan starten met fatsoenlijk onderwijs voor onze jonge kinderen.

Steun DDS op BackMe: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en het mediakartel aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer