annabel nanninga 2021

Annabel Nanninga (JA21) zegt 'Tot ziens!' aan het wegkwijnende Amsterdam!

Binnenlandokt 11 2023, 17:00
De JA21-fractievoorzitter Annabel Nanninga zegt haar woonplaats Amsterdam vaarwel. En het is niet enkel de stad die ze verlaat, ook de gemeenteraad kan haar niet meer op de agenda houden. Per 1 november zwaait deze ferme dame haar Stopera-loopbaan uit, of ze nu een zetel in de Tweede Kamer bemachtigt of niet schrijft de Telegraaf.
Het was te verwachten: Annabel Nanninga, die zich ooit profileerde als de frisse wind van Forum voor Democratie in Amsterdam, heeft opnieuw haar rug gedraaid naar haar kiezers. Nadat ze FVD verliet en zich met Joost Eerdmans waagde aan het avontuur van JA21, heeft Nanninga besloten dat het gras elders groener is, net als haar loyaliteiten blijkbaar.
Doorstroming en vernieuwing, zegt ze. Geen dubbele petten meer willen dragen. Dat zijn haar redenen voor vertrek. Maar laten we eerlijk zijn: haar hele politieke carrière is er een geweest van wisselende loyaliteiten en verschuivende principes. Misschien is het maar beter dat Amsterdam zich van zo'n wispelturig raadslid ontdoet.
Het meest opmerkelijke is dat ze Amsterdam wil verlaten voordat haar zoontje naar school gaat. Is dit het echte verhaal? Of is het gewoon een ander voorbeeld van Nanninga die een uitweg zoekt wanneer dingen niet naar haar zin gaan?
Ze beweert dat het vertrek al jaren in de planning stond en dat het nu een "logisch moment" is om de stad te verlaten. Maar voor velen is het duidelijk: Nanninga lijkt weer te vluchten. Eerst van Forum voor Democratie, en nu van Amsterdam.
Help DDS deze moeilijke tijden door te komen. Help ons een vuist te maken tegen de mainstream media én tegen het partijkartel. Strijd zij aan zij met ons. Doneer op BackMe en strijd zij-aan-zij met DDS tegen de globalistische elites.
Het is jammer dat de kiezers in Amsterdam opnieuw het gevoel krijgen dat ze zijn bedrogen door iemand die beloofde voor hun belangen te vechten. Nanninga's vertrek uit de gemeenteraad is misschien wel symbolisch voor haar hele politieke loopbaan: vol wendingen, verrassingen en helaas een gebrek aan echte toewijding. Het is te hopen dat de Amsterdammers de volgende keer een vertegenwoordiger kiezen die wél blijft staan voor zijn of haar principes en de belangen van de stad echt op het hart draagt.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten