1500x500 1

Platform X onder vuur: EU-elite probeert échte nieuwsbronnen de mond te snoeren

EUokt 11 2023, 18:00
De altijd bemoeizuchtige Eurocommissaris voor de Interne Markt, Thierry Breton, heeft het nu gemunt op ons dierbare platform X. Hij klaagt dat ons geliefde X, het voormalige Twitter, wordt misbruikt om 'illegale inhoud en desinformatie’ te verspreiden over het Israëlisch-Palestijns conflict in de EU. Nou, als dat geen voorbeeld van Big Brother-gedrag is!
Wie zijn die zogenaamde 'gekwalificeerde bronnen’ die hij aanhaalt? We weten allemaal dat deze Eurocraten erom bekend staan ondoorzichtige en manipulatieve praktijken uit te voeren om hun doel te bereiken. Het lijkt erop dat vrijheid van meningsuiting onwelgevallige meningen onderdrukt.
Miljardair Elon Musk wordt nu dringend verzocht om ‘te garanderen dat uw systemen effectief zijn’. Wel, het lijkt eerder op een gebrek aan effectiviteit aan de kant van de commissaris. Vrijheid van meningsuiting regeert op X, de enige plek waar ongecensureerde informatie over de gruweldaden van Hamas te vinden is.
En nu dreigt deze gezaghebbende Breton met sancties, zonder enig bewijs van 'potentiële' illegaliteit. Wederom toont de EU haar ware kleuren, eerst oordelen en veroordelen, dan pas vragen.
Help DDS deze moeilijke tijden door te komen. Help ons een vuist te maken tegen de mainstream media én tegen het partijkartel. Strijd zij aan zij met ons. Doneer op BackMe en strijd zij-aan-zij met DDS tegen de globalistische elites.
Dus ja, meneer Breton, met uw eisen en uw dreigementen, blijf van ons ‘dorpsplein’ af! En als het u niet bevalt, blijf dan gewoon weg. Dankzij X hebben we in real time toegang tot de waarheid vanuit alle hoeken van onze gekke wereld. Dat is onze vrijheid van meningsuiting, en die zullen we niet opgeven. Niet voor jou, niet voor de heersende elite van de EU.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten