51280978891 9325b61309 c

Schandalige afgang: Amersfoort schuift daklozen af met tenten, statushouders daarentegen krijgen snel onderdak

Binnenlandokt 11 2023, 19:00
Schande! In de gemeente Amersfoort worden kwetsbare Nederlanders rucksichtslos afgeschoven: wegens een gebrek aan opvangplekken worden daklozen nu gedwongen hun nachten in de openlucht door te brengen, hun enige beschutting tegen het guur Nederlandse weer zijnde een miezerige tent bericht de NOS.
De progressieve bestuurders in Amersfoort kunnen de problematiek rondom daklozen niet langer verbergen. Ze hebben besloten om maar liefst tien tenten uit te delen aan de daklozen. Waardoor hun aantal aan het toenemen is? Dat willen ze ons niet vertellen. 'Straatadvocaat' Rene Slotboom noemt de toename 'echt schrikbarend.'
Weet je wat pas echt schrikbarend is? Dat dit soort maatregelen in het Nederland van 2022 nodig zijn! Een land dat ooit bekend stond om haar sociale vangnet. Mensen die pech in het leven hebben of een steuntje in de rug nodig hebben, worden nu gedegradeerd tot nomaden.
En dan hebben we het nog niet eens gehad over het schrijnende contrast. Terwijl onze eigen burgers in tenten worden geduwd, krijgen statushouders gewoon een woning toebedeeld. Het lijkt erop dat de rode loper uitgerold wordt voor hen, terwijl de doorsneeburger de tent in wordt gebonjourd.
Dergelijke beleidskeuzes zijn een pijnlijke weerspiegeling van de staat van ons land. Men is vergeten voor de eigen burgers te zorgen en is blind voor de behoeften en rechten van deze mensen. Het wordt tijd dat de bestuurders van Amersfoort en andere steden hun prioriteiten gaan herzien. Het Nederlandse volk verdient beter dan dit!
Help DDS deze moeilijke tijden door te komen. Help ons een vuist te maken tegen de mainstream media én tegen het partijkartel. Strijd zij aan zij met ons. Doneer op BackMe en strijd zij-aan-zij met DDS tegen de globalistische elites.
Dus dames en heren politici, wil je het echt beter doen? Geef dan onze meest kwetsbare burgers, de daklozen, het respect en de zorg die ze verdienen, en plaats ze niet lager op de ladder van prioriteiten dan statushouders.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten