Artsen zonder Grenzen gaat gelukzoekers knuffelen met noodhulp in Ter Apel

Artsen zonder Grenzen gaat gelukzoekers knuffelen met noodhulp in Ter Apel

Artsen zonder Grenzen (AzG) gaat door noodhulp te verlenen bij de poort van AZC Ter Apel een bijdrage leveren aan de aanzuigende werking voor gelukzoekers om naar Nederland te komen. Door de leefomstandigheden bij de poort ook te verbeteren hoeven de gelukzoekers niet meer te twijfelen om naar ons land af te reizen. Dit deuggedrag van AzG is zeer schadelijk voor het leefklimaat in Nederland.

AzG de club die aan de subsidietiet hangt van de Nationale Postcode Lotterij, zegt geschrokken te zijn van de leefomstandigheden die zij aantroffen bij de poort van AZC Ter Apel. GroenLinkser Judith Sargentini, directeur voor AzG Nederland, zegt; ,,Artsen zonder Grenzen bestaat vijftig jaar, maar het is voor eerst dat we in Nederland noodhulp gaan bieden en dat doen we omdat de Nederlandse overheid het zo laat afweten. De omstandigheden waarin de mensen bij Ter Apel zich bevinden zijn mensonwaardig.”

Opvallend weer dat er alleen mannen op de foto's staan. Dit zijn geen echte vluchtelingen maar gelukszoekers. Echt vluchtelingen laten hun vrouw en kinderen niet achter in oorlogsgebied. 

De Nederlandse overheid die het laat afweten. Dat klinkt bekend bij veel Nederlanders die hun vlag ondersteboven hebben uithangen omdat de overheid de boerenstand wil opheffen. Of het vertikt om de koopkrachtdaling en energiearmoede aan te pakken. En niks doet om de woningnood en de asielcrisis op te lossen omdat de gelukzoekers als Sinterklaas worden binnengehaald. Clubjes zoals AzG zijn er dadelijk verantwoordelijk voor dat er in Nederland geen draagvlak meer is voor voor echte vluchtelingenopvang (oorlogs- en politieke vluchtelingen).

(Artikel gaat door onder de oproep ons te steunen)

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

En óh wat zijn de gelukzoekers voor de poort van het AZC in Ter Apel zielig. Nederland is niet het eerste land waar ze doorreizen als ze in Europa komen. Ze komen naar Nederland omdat zij hier een gratis leven krijgen want ze zijn zó zielig volgens het deugvolk. Als zij in Nederland aankomen lonkt de goed gevulde honingpot.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties