Geert Wilders zwaar geïrriteerd: 'Zieke woke-werkelijkheid. Geen Winnetou, maar wel mannen die zich vrouw verklaren'

Geert Wilders zwaar geïrriteerd: 'Zieke woke-werkelijkheid. Geen Winnetou, maar wel mannen die zich vrouw verklaren'

Geert Wilders heeft stelling genomen tegen de Woke Deug-cultuur waarin een man zo, hop, even mag bepalen dat hij 'vrouw' is omdat hij zich zo voelt, terwijl mooie boeken over Indianen ondertussen op de brandstapel gegooid worden. Hoe Wilders daarover denkt? "Zieke woke-werkelijkheid." En daar is het wel mee gezegd, eigenlijk.

In de Nederlandse politiek is het vooral Forum voor Democratie dat de Woke-gekte aan de kaak stelt, maar steeds vaker deelt Geert Wilders óók zijn mening. En dat is maar goed ook. Want als we ons niet verenigen als Traditionalisten is het natuurlijk gewoon gedaan met de pret; dan neemt de Woke-dictatuur alles over en wordt ons permanent het zwijgen opgelegd, terwijl we hele delen van onze cultuur verliezen.

Wilders ziet dat ook en maakt zich er woest over dat de geweldige boeken over Winnetou niet langer welkom zijn in ons land. Want, geloof het of niet, uitgever Meulenhoff Boekerij "zet per direct de verkoop stop" van deze geweldige avonturenverhalen geschreven door Karl May.

De verkoop werd als eerste stopgezet in Duitsland door de Duitse uitgever van deze boeken. Die deed dat omdat een stel idiote linkse Deugers geklaagd hadden over de zogenaamde karikaturen in de boeken. Het was allemaal heel "beledigend" voor Indianen. Let wel, dat gebeurde in Duitsland, waar er helemaal geen Indianen zijn. Het waren dus vrijwel zeker roomblanke Deugers die zich zo beklaagden.

Meulenhoff gaat daar dus in mee. "We volgen de Duitse lijn en zetten de verkoop per heden stop," zeggen de wanstaltige lafbekken die door de decennia heen honderdduizenden euro's hebben verdiend aan deze boeken. Het gaat dan vooral om eboeken. "We zijn daar momenteel mee bezig, om dat te regelen," zegt de uitgever. Dus om die uit de e-schappen te halen.

Geert Wilders: "Ziek!"

Geert Wilders vindt dit geheel terecht een grote schande.

"Zieke woke-werkelijkheid," schrijft hij op Twitter. "Indianen boeken lezen mag niet meer, maar een man mag zich wel tot vrouw verklaren.

Geert Wilders zwaar geïrriteerd: 'Zieke woke-werkelijkheid. Geen Winnetou, maar wel mannen die zich vrouw verklaren'

Dit is niet de eerste keer dat Wilders ingaat tegen de heersende Deugcultuur van de Woke-brigades. Eind vorig jaar maakte hij al grappen over de D66'ers die willen dat je een X in je paspoort kunt laten zetten om aan te geven dat je je vrouw noch man 'voelt.'

"What's next?" vroeg hij toen, "een K in je paspoort als je denkt een kameel te zijn?" Hoewel hij daarbij misschien beter had kunnen kiezen voor een luipaard.

(Artikel gaat door onder de oproep ons te steunen)

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Ook noemde hij de Woke-ideologie eerder al "gekkigheid" en zei hij dat mensen daar nou echt eens mee op moesten houden. En dat is nog maar te zwijgen over de tweet waarin hij de hele Deug- en Woke-cultuur de oorlog verklaarde, en liet weten dat hij er sowieso helemaal klaar mee is.

Ik vermoed dat Wilders gisteren heel snel wat Winnetou boeken heeft gekocht, gewoon omdat het nog kon én om een punt te maken. Voor liefhebbers van deze boeken nog iets van goed nieuws; de Engelstalige versies van de boeken zijn nog wel gewoon te verkrijgen als eboeken.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties