Geert Wilders 9O1A6648

Geert Wilders gaat los op: 'Ik ben klaar met die leugenaars en heksen en hun zelfhaat en Woke totalitarisme!'

Politiekaug 06 2022, 16:44
PVV-leider Geert Wilders is vandaag he-le-maal losgegaan op de Deugers, Wokers, Klimaatgekken en andersoortige totalitaire viezeriken die Nederland systematisch slopen. Of, zoals hij ze noemt: "Die leugenaars en heksen." Zo.
"Ik ben wel klaar met die leugenaars en heksen die ons land naar de verdommenis helpen met hun nationale zelfhaat en woke totalitarisme," aldus Geert Wilders vandaag zwaar geïrriteerd op Twitter. "Het wordt tijd dat mensen die van ons land houden, onze cultuur en gewoontes koesteren en Nederlanders altijd op 1 zetten aan het roer komen!"

Ik ben wel klaar met die leugenaars en heksen die ons land naar de verdommenis helpen met hun nationale zelfhaat en woke totalitarisme. Het wordt tijd dat mensen die van ons land houden, onze cultuur en gewoontes koesteren en Nederlanders altijd op 1 zetten aan het roer komen! ❤️

6.5K
Reply
Bij deze wil ik Wilders dan officieel welkom heten bij de conservatieve club. Want als je de dingen echt gelooft die hij zegt moet je sociaal en cultureel conservatief zijn. Dan moet je die héle gendergekte afwijzen, de Woke-cultuur veroordelen, en al die andere Deug-waanzin afschuwelijk vinden. 
Want ja, dat is het allemaal: afschuwelijk. Al die transgenderpropaganda waar we tegenwoordig mee lastiggevallen worden is totaal geschift, vies... en ook nog eens maatschappij- en gezinsondermijnend. Je praat mensen een geestesstoornis aan én doet net alsof mensen die aan die stoornis lijden zich geen zorgen hoeven te maken, dat het volkomen normaal is wat ze 'voelen.' 
Goed nieuws! DDS heeft nu een eigen app voor iPhone en iPad, en voor Android-toestellen. Download de app gratis en voor niets in de AppStore of in Google Play voor Android, en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Oh, en als je de app hebt gedownload, laat dan even een 5-sterren recensie achter alsjeblieft. Dat is enorm belangrijk!
Gekte. Dat zeggen wij conservatieven al heel lang, maar het is goed om te zien dat Wilders dit standpunt nu ook min of meer huldigt.
Overigens zie je dat door de overduidelijke, ziekelijke obsessie met name voor 'transgenders' en die idiote 'genderziekte' ofzo, mensen zich helemaal afkeren van Woke. In dat opzicht is het natuurlijk een voordeel dat de Woke-communisten zo doorslaan.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten