Screen Shot 2022 08 06 at 111512

Transgenderpropaganda gaat door: 'Er is nog veel te winnen op het gebied van gendergelijkheid'

Opinieaug 06 2022, 10:08
Bij de NPO gaat de transgenderpropaganda door. Elke dag is er tegenwoordig aandacht voor het hele kleine deel van de bevolking dat met zichzelf in de knoop zit qua gender, maar we moeten blijkbaar net doen alsof dit helemaal niet zo is; en alsof er op grote schaal gediscrimineerd wordt tegen dat volk.
"Tijdens de Canal Pride is er extra aandacht voor gender," laat de NPO blij weten. "Op het gebied van gendergelijkheid is er nog veel te winnen zegt Brand Berghouwer van Transgender Netwerk Nederland in het NOS Radio 1 Journaal."
Daarbij hebben ze deze video met audio geplaatst. Want Berghouwer krijgt natuurlijk alle ruimte om uit te leggen dat transgenders een vreselijk vervolgd volk zijn; een volk dat onze bescherming per direct verdient.
Het zal allemaal wel. Ik weet niet hoe andere mensen erover denken, maar ik ben onderhand helemaal klaar met deze gestoorde obsessie. Ja. Er lopen een paar mensen rond in Nederland die 'verward' zijn over hun 'gender,' om wat voor reden dan ook. Die mensen kunnen psychologische hulp krijgen of als ze denken dat ze het probleem kunnen oplossen door aan zichzelf te laten sleutelen, soit. Lekker doen.
Maar ze moeten nu eens ophouden met ons dood te gooien met die gendergekte. Ik begrijp dat Het Grote Doel is om gender helemaal weg te halen uit de maatschappij in de hoop onze manier van leven radicaal te veranderen, maar deze obsessie wordt nu over the top. Het houdt nu niet meer op. Het gaat maar door en door en door. Elke dag opnieuw. Meer propaganda.
Goed nieuws! DDS heeft nu een eigen app voor iPhone en iPad, en voor Android-toestellen. Download de app gratis en voor niets in de AppStore of in Google Play voor Android, en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Oh, en als je de app hebt gedownload, laat dan even een 5-sterren recensie achter alsjeblieft. Dat is enorm belangrijk!
Je vraagt je af of hier ooit nog een eind aan komt, of dat ze hier gewoon stug mee doorgaan de komende tijd. Gezien het grote doel om gender helemaal weg te halen uit de mensheid vrees ik het ergste.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten