Screen Shot 2022 06 08 at 134259

Gideon van Meijeren: 'RIVM geeft geen toegang tot vaccinatiedata oversterfte. Iemand enig idee waarom niet?'

Politiekaug 06 2022, 12:19
Het CBS en het RIVM kwamen in juni met hun voorlopige resultaten van een 'onderzoek naar oversterfte' gedurende de 'coronapandemie.' Dat was broodnodig omdat duidelijk was dat een significant deel van de oversterfte (die overigens blijft aanhouden) niet door corona kon komen. Volgens Gideon van Meijeren wil met name het RIVM het één ander verstoppen. Want bij het 'onderzoek' werd er niet gekeken naar vaccinatiedata. Die informatie was NIET toegankelijk voor de onderzoekers.
Er wordt op verzoek van de Tweede Kamer nu ook 'onafhankelijk onderzoek' gedaan naar de oversterfte. Maar dat gaat niet goed. "Het onafhankelijk academisch onderzoek waar de Kamer om vraagt, kan zo niet worden uitgevoerd," klaagt Robert Verheij, bijzonder hoogleraar 'transparantie in de zorg', en voorzitter van de klankbordgroep van het onderzoek van CBS en RIVM, tegen de NOS.
Nu willen de onderzoekers met name toegang tot vaccinatiedata. Volgens het RIVM zouden gevaccineerden minder kans hebben om te overlijden aan corona én aan andere ziektes - hoewel het RIVM niet weet waarom dat laatste het geval zou zijn. Maar de wetenschappers mogen die data niet inzien, en kunnen dus niet controleren of dat klopt.

Gideon van Meijeren vindt dit vooral NIET verdacht

FVD-Tweede `Kamerlid Gideon van Meijeren vindt dit bijzonder merkwaardig allemaal.
"Extreme oversterfte sinds de massavaccinatie kan officieel nog steeds niet verklaard worden," schrijft hij. "Interessant: het RIVM weigert de onderzoekers toegang te geven tot (geanonimiseerde vaccinatiedata, terwijl die dat wel aanwezig is."
"Iemand een idee waarom?" vraagt hij daarop met natuurlijk de suggestie in de vraag dat de 'vaccins' best weleens het één en ander te maken kunnen hebben met de oversterfte.
Goed nieuws! DDS heeft nu een eigen app voor iPhone en iPad, en voor Android-toestellen. Download de app gratis en voor niets in de AppStore of in Google Play voor Android, en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Oh, en als je de app hebt gedownload, laat dan even een 5-sterren recensie achter alsjeblieft. Dat is enorm belangrijk!
De onderzoekers willen dit probleem "aankaarten" in september. Dan hopen ze alsnog toestemming te krijgen tot de vaccinatiedata van overleden personen. Dat kon weleens bijzonder interessant worden.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten