geert wilders pvv 9o1a6680

Geert Wilders waarschuwt de boeren: "Rutte is een onbetrouwbare leugenaar!"

Politiekaug 05 2022, 12:16
De boeren hebben vandaag - een deel van de boeren in ieder geval - overleg met Johan Remkes, premier Mark Rutte en minister Christianne van der Wal. Nou ja, de boeren. Dat klopt niet helemaal. Het gaat om LTO; de land- en tuinbouworganisatie. Geert Wilders waarschuwt die organisatie nu om niet zomaar akkoord te gaan met mogelijke 'voorstellen' van het kabinet. Want, zegt hij, "Rutte is een onbetrouwbare leugenaar." Ze moeten dus héél zeker weten dat ze een goede deal krijgen. Anders moeten ze zo hard mogelijk wegrennen.
LTO is hard steun aan het verliezen onder boeren zelf. Die kijken juist steeds vaker naar clubs als Agractie en Farmers Defence Force. Niet zo gek, want de LTO is natuurlijk gewoon lid van het kartel, wat dan ook de reden is waarom 'voorzitter' Sjaak van der Tak het gesprek aangaat met Remkes en Rutte, terwijl die andere twee clubs daar totaal geen zin in hebben.
Volgens Van der Tak is het een "spannende dag." Want, zegt hij, hij wil "meer dan handreikingen." Oh ja, LTO gaat zich heel hard opstellen hoor! Ze eisen een flinke aanpassing van de plannen. In plaats van alle boeren failliet willen ze dat dit maar geldt voor, nou, 50% ofzo!

Geert Wilders: pas op uw tellen

Geert Wilders waarschuwt LTO evenwel omdat hij Rutte en Remkes goed kent, en dus weet welke spelletjes die heren graag spelen. "Beste boeren," schrijft de PVV-leider op Twitter, "heel veel succes vandaag maar vergeet niet: Rutte is een onbetrouwbare leugenaar. En eis de handtekening van Sigrid Kaag, want niet Rutte maar zij is de baas in het kabinet en D66 de grootste boerenhaters van Nederland."
Dat deze waarschuwing terecht is blijkt wel uit het nieuws van De Telegraaf die heel blij bericht dat de gesprekken "uitlopen" omdat, dit is geen grap!, "de sfeer zo goed is." Ja, dat leest u goed. Het gesprek duurt langer dan gepland omdat de aanwezigen het zo ontzettend goed met elkaar kunnen vinden. 
Hallo LTO, kunnen jullie nóg meer kartel worden?
Goed nieuws! DDS heeft nu een eigen app voor iPhone en iPad, en voor Android-toestellen. Download de app gratis en voor niets in de AppStore of in Google Play voor Android, en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Oh, en als je de app hebt gedownload, laat dan even een 5-sterren recensie achter alsjeblieft. Dat is enorm belangrijk!
Even voor de duidelijkheid: als de aanwezige organisaties hier in trappen en zich laten inpalmen verdienen ze niet beter dan totaal bankroet te gaan - als niet volgend jaar, dan over een jaar of twee, drie. Dat noemen we nou sociaal darwinisme.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten