20220125 tweede kamer caroline van der plas bbb 1

BBB ontmaskerd als kartelpartij die tegen boerenbelangen stemt, FVD staat op!

Binnenlandnov 09 2023, 11:00
Wat een dolkstoot in de rug van de Zuid-Hollandse boeren: de partij die zich voordoet als de hoeder van het platteland, BoerBurgerBeweging (BBB), heeft haar ware gezicht laten zien. In een verbijsterende wending stemde BBB tegen een motie van Forum voor Democratie in de Statenvergadering van Zuid-Holland die pleitte om NIET over te gaan tot het intrekken van de vergunningen van boerenbedrijven vanwege de stikstofcrisis. "Bizar!" roept FVD Zuid-Holland uit, terwijl de woede op sociale media kookt. Boeren voelen zich verraden, het vertrouwen in BBB is verpulverd.

Ongelooflijk! BBB gaat akkoord met het intrekken van vergunningen van boeren vanwege een FICTIEF (!) ‘stikstofprobleem’. Niet te bevatten! BBB is hiermee definitief ontmaskerd als een kartelpartij. Er is maar EEN partij die ALTIJD achter de boeren heeft gestaan: FVD. #StemFVD

FVD Zuid-Holland
FVD Zuid-Holland
@FVDZuidHolland

Bizar! Een motie van #FVD om NIET over te gaan tot het intrekken van vergunningen van boerenbedrijven omwille van stikstof werd zojuist VERWORPEN! Mede door een stem tegen van de BBB. Op 22 november krijgen we de kans om keihard af te rekenen met het anti-boerenbeleid. #StemFVD

Image
2.0K
Reply
En terecht. Hoe kan BBB, die de stem van het land zegt te zijn, zich zo keren tegen degenen die zij beweert te vertegenwoordigen? Het antwoord is zo simpel als het ontluisterend is: BBB is ontmaskerd als een kartelpartij, een wolf in schaapskleren die meehuilt met de gevestigde orde wanneer het erop aankomt. De stikstofcrisis, door FVD Tweede Kamerlid Pepijn van Houwelingen terecht een "FICTIEF probleem" genoemd, is het zoveelste excuus om de Nederlandse boer van zijn land te jagen.
Op 22 november biedt zich een kans aan. Een kans om af te rekenen met het beleid dat onze boeren de nek omdraait, hun land afpakt en hen dwingt de sleutels van hun koninkrijk over te dragen aan een staat die niet langer hun belangen behartigt. FVD staat op als de enige partij die onvoorwaardelijk en consequent achter de boeren heeft gestaan, die de waanzin van de stikstofhysterie aan de kaak stelt en vecht voor een toekomst waarin de boer trots op zijn tractor kan blijven zitten.
Help DDS deze moeilijke tijden door te komen. Help ons een vuist te maken tegen de mainstream media én tegen het partijkartel. Strijd zij aan zij met ons. Doneer op BackMe en strijd zij-aan-zij met DDS tegen de globalistische elites.
BBB heeft haar kaarten gespeeld en de boeren in Zuid-Holland en de rest van Nederland zien nu wie hun vrienden werkelijk zijn. Het is een bittere pil om te slikken, maar zoals vaak het geval is met bittere pillen, kan het leiden tot een noodzakelijke genezing. Het is tijd om de rijen te sluiten en de partijen die de boeren verraden hebben te laten voelen wat het betekent als het platteland terugslaat.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten