Bizar! Bejaarde man bruut toegetakeld door 'jongeren' tijdens avondwandeling: "Laffe zwijnen!"

Binnenlandmei 15, 18:00
Afgelopen zondagavond is een 73-jarige man in zijn woonplaats Sint Willebrord bruut toegetakeld door een groep 'jongeren'. De bejaarde, die simpelweg zijn hond aan het uitlaten was, werd slachtoffer van een laffe aanval die resulteerde in ernstige verwondingen.
Volgens getuigen verspreidde de confrontatie zich als een lopend vuurtje door het Processiepark aan de Pastoor Bastiaansensingel, een normaal rustige plek die nu het toneel werd van een verontrustend staaltje geweld. De details van het incident, zoals vastgelegd op een schokkende video die viraal ging op sociale media, tonen de man en een van de jongeren die aan elkaars kleding trekken voordat ze door een heg vallen, terwijl anderen op de achtergrond staan te schreeuwen.
Het slachtoffer, een weerloze oudere heer, werd herhaaldelijk geslagen en geschopt door de meedogenloze menigte, die blijkbaar geen greintje respect of mededogen toonde voor zijn leeftijd of kwetsbaarheid. Als klap op de vuurpijl bleek uit de beelden dat de aanval geen op zichzelf staand incident was, maar eerder het zoveelste voorbeeld van een escalerend patroon van overlast en criminaliteit in het park, waarvan de bewoners al geruime tijd de dupe zijn. Zo meldt Omroep Brabant.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we KLAAR met de oorlog van de overheid tegen onze BOEREN. Jij ook? Steun het geweldige initiatief van EerlijkEten, FVD, De Dagelijkse Standaard en onze eigen trotse Nederlandse boeren dan! Bestel een mooie Box met het beste vlees, met de lekkerste groente, fruit en aardappelen van EerlijkEten en krijg al die fantastische producten DIRECT van het land van de Nederlandse boer. Geen tussenmensen er tussen in. Geen supermarkten. Geen toegevoegde hormonen. En vooral geen waardeloze vaccins die het vlees feitelijk vergiftigen! Schrijf je VANDAAG nog in!
De reactie van de lokale autoriteiten op dit schokkende incident is tot nu toe minimaal geweest, waardoor de gemeenschap met een gevoel van onzekerheid en onrechtvaardigheid achterblijft. Politieke figuren, zoals Ad Vissenberg van de PVV, hebben terecht hun afschuw uitgesproken over de gebeurtenissen en roepen op tot actie om de veiligheid van burgers te waarborgen. De mishandeling van een weerloze 73-jarige man mag niet onopgemerkt blijven of worden afgedaan als slechts een incident.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten