shutterstock 1392600140

COC Nederland wil Woke genderideologie injecteren in hoofdjes jonge basisschoolleerlingen

Binnenlandmrt 25 2022, 16:00
De genderwaanzin, beter bekend als Woke-onzin, wordt binnenkort opgedrongen bij jonge kinderen op de basisschool. COC Nederland is op zoek naar basisschooldocenten van groep 3 t/m 6 voor een 'nieuwe leerlijn' over seksuele en genderdiversiteit.
Onder het mom van 'kinderen leren lekker zichzelf te zijn' wordt een nieuwe leerlijn ontwikkeld die zich richt op die >0,1 procent van de samenleving die zich niet kan conformeren naar de gedragingen die bij het eigen geslacht horen.
Jeroen Horvers van COC Nederland doet op LinkedIn een oproep "om de genderontwikkeling en de seksuele ontwikkeling van kinderen op de basisschool goed in kaart te brengen en te kijken wat voor soort interventies er zijn en welke werkzame elementen nodig zijn om een zo effectieve mogelijke leerlijn neer te zetten".
https://twitter.com/COCNederland/status/1507031263177228300
In de Verenigde Staten is deze woke-waanzin op basisscholen al langer aan de gang en daar wordt door het Twitteraccount Libs of Tik Tok perfect gedocumenteerd hoe erg dat misgaat. Het begint vaak met de onschuldige suggestie dat kinderen 'gewoon zichzelf moeten kunnen zijn', maar voor je het weet vliegen die genderdrammende basisschooldocenten volledig uit de bocht.
https://twitter.com/libsoftiktok/status/1506835644588339200
https://twitter.com/libsoftiktok/status/1507178838127652873
In plaats van kinderen zelf hun (seksuele) identiteit te laten ontdekken worden ze met dit soort propaganda op het idee gebracht dat ze zich eigenlijk helemaal niet moeten conformeren naar stereotype mannelijke of vrouwelijke gedragingen. Iets wat veruit de meeste kinderen van nature doen, wordt door dit soort onzin ineens ter discussie gesteld. En dan krijg je dus dat basisschoolleraren jongens gaan leren nagels lakken, of dat ze ineens met gare zelfverzonnen persoonlijke voornaamwoorden willen worden aangesproken.
Aangezien COC Nederland vrijwel volledig wordt gesubsidieerd door onze eigen overheid, is de kans zeer aanwezig dat deze Woke-onzin in de hoofden van basisschoolleerlingen zal worden geïnjecteerd.
Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
Ouders zouden de komende paar jaar eens goed op moeten letten of die genderideologie voet aan de grond krijgt bij hun basisschool en hun kind daar dan zo snel weg zien te halen. Tenzij ze het oké vinden dat hun kind straks ook als een non-binaire paarsharige jongen in een jurk rondloopt en zichzelf één of andere obscure seksualiteit heeft aangemeten. Moet zo'n kind natuurlijk hélémáál zelf weten...
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten