richard de mos

- DDS Exclusief - Richard de Mos: ''Hart voor Den Haag blijft strijden voor plek in het stadsbestuur, wij geven niet op!''

Binnenlandmei 12 2023, 15:00
Richard de Mos blijft vastberaden en heeft er nog steeds vertrouwen in dat zijn partij, Hart voor Den Haag, uiteindelijk een rol zal spelen in het bestuur van Den Haag. Ondanks de turbulente periode van het corruptieproces, blijft De Mos optimistisch en kijkt hij vooruit naar de toekomst laat hij exclusief aan DDS weten.
Na de volledige vrijspraak van Richard de Mos en Rachid Guernaoui tijdens het Haagse corruptieproces, is er een debat gevoerd in de gemeenteraad. Hoewel er nog geen concrete beslissingen zijn genomen, is er overeenstemming bereikt over het feit dat één avond niet voldoende is om de wonden te helen die de afgelopen drieënhalf jaar zijn ontstaan. Dit biedt hoop voor De Mos en zijn partij.
De Mos heeft aangegeven dat verschillende coalitiepartijen openstaan voor gesprekken. Hij zal de komende dagen uitnodigingen sturen met als enig doel: meebesturen. Volgens De Mos is zijn partij onterecht uit het college gezet en werden ze op oneigenlijke gronden buiten de nieuwe coalitie gehouden, ondanks hun verkiezingsoverwinning. Hij benadrukt dat dit rechtgezet moet worden, en hij staat daarin niet alleen. Uit een peiling van Maurice de Hond blijkt namelijk dat maar liefst 64% van de Haagse bevolking het hiermee eens is.
Het is duidelijk dat er snel beslissingen moeten worden genomen over eerherstel. De Mos roept op tot het nemen van concrete stappen om dit te realiseren. Hij is vastbesloten om te strijden voor zijn partij en de stemmen van de Haagse bevolking te vertegenwoordigen.
De hoopvolle houding van De Mos is inspirerend. Ondanks de uitdagende omstandigheden en de lange weg die nog voor hen ligt, blijft hij positief en vastberaden. Hij zet zich in voor gerechtigheid en de belangen van zijn kiezers.
Het is belangrijk om te erkennen dat iedereen recht heeft op een eerlijke kans en dat politieke beslissingen moeten worden genomen op basis van de wil van het volk. De steun van een aanzienlijk deel van de Haagse bevolking laat zien dat er vertrouwen is in de politieke visie van De Mos en zijn partij.
Laten we hopen dat de komende gesprekken vruchtbaar zullen zijn en zullen leiden tot een eerlijk en rechtvaardig resultaat. Richard de Mos verdient de kans om zijn politieke ambities waar te maken en een positieve bijdrage te leveren aan de stad Den Haag. Laten we blijven geloven in de kracht van de democratie en het vermogen om positieve verandering teweeg te brengen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten