shutterstock 540652045

De aanval op onze automobiele vrijheid: De overheid wil jou uit de auto!

Binnenlandaug 30 2023, 12:00
Het is geen nieuws meer dat de progressieve elite, die altijd klaarstaat met een moraliserend vingertje, zich nu op het meest heilige van de Nederlander richt: de auto. Maar de laatste uitspraken van Jan Willem Erisman, de nieuw benoemde klimaat-adviseur van onze regering, maken pijnlijk duidelijk dat de agenda van de klimaatlobby verder gaat dan menigeen dacht.
Erisman beweert in het AD dat het niet zeker is dat we allemaal de overstap kunnen maken naar een elektrische auto. Zijn reden? Het tekort aan edelmetalen voor batterijen. Dus, in plaats van zoeken naar alternatieven, lijkt het antwoord eenvoudigweg te zijn: "Geef je auto maar op!"
De Wetenschappelijke Klimaatraad, die onder zijn leiding staat, bepleit een 'radicale' verandering van ons vervoersysteem tegen 2050. Met andere woorden, ze willen ons direct uit onze auto's halen en op de fiets of in het overvolle openbaar vervoer duwen. Als je op het platteland woont dan mag je een elektrische auto bezitten.
Wat hier echt aan de hand is, is niets minder dan een frontale aanval op onze vrijheid en autonomie. De overheid en haar klimaat-adviseurs willen beslissen hoe wij ons moeten verplaatsen, waar we naartoe gaan en wanneer.
Eerst werd ons verteld dat de boeren het probleem waren, daarna de vleeseters, en nu, blijkbaar, is het de beurt aan de autobezitters. Het lijkt erop dat de zogenaamde 'complotten' van de wakkeren onder ons steeds meer waarheid worden. Van het wegdrukken van onze boeren en het introduceren van een vleestaks, tot het realiseren van de Orwelliaanse 15-minuten stad en het monitoren van transacties. De lijst blijft groeien, en onze vrijheden blijven afnemen.
Waar stopt dit? In een land waar de auto ooit symbool stond voor vrijheid en onafhankelijkheid, worden we nu geconfronteerd met een toekomst waarin deze vrijheid ons wordt ontnomen.
Help DDS deze moeilijke tijden door te komen. Help ons een vuist te maken tegen de mainstream media én tegen het partijkartel. Strijd zij aan zij met ons. Doneer op BackMe en strijd zij-aan-zij met DDS tegen de globalistische elites.
Erisman zegt weliswaar dat we "niet morgen onze auto moeten inleveren", maar wie zegt dat dit niet het geval zal zijn over een decennium? Het is tijd dat de Nederlander opstaat en zijn stem laat horen. We laten ons niet zomaar onze auto, en daarmee onze vrijheid, afnemen! De Dagelijkse Standaard blijft vechten voor de rechten en vrijheden van de Nederlandse burger, en we roepen onze lezers op hetzelfde te doen. Onze auto's, onze keuze! Daarom stem op 22 november wijs!
PVV leider Geert Wilders zegt: ''Regeringsadviseur: auto weg i.v.m. klimaat. Totaal van de pot gerukt! Gaan we NOOIT doen.'' Goed dat de PVV niet gaat mee werken aan deze vorm van luchtfietserij.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten