shutterstock 2174690645

De milieumaffia is in hun nopjes: 'Nieuw VN rapport stelt dat stikstof echt slecht is voor de natuur!'

Binnenlandsep 03 2022, 10:00
De voorzitter van milieuorganisatie MOB is hartstikke blij dat uit een VN-rapport zou blijken dat 'de natuur nog gevoeliger is voor stikstof dan gedacht.' Nou denk je: ja, sommige natuur wel, en andere natuur niet, maar dat boeit deze moderne activisten niet. Nee, zij bepalen welk soort natuur we moeten hebben. En dus gaan ze het rapport heel blij gebruiken in rechtszaken.
Bij NPO Radio 1 kwam die man van MOB gisteren heel blij even langs. Nou ja, hij belde in. Want jongens, hij heeft het toch naar zijn zin! Dat nieuwe rapport gaan hij en zijn organisatie gewoon lekker gebruiken in rechtszaken - rechtszaken die besloten worden door D66-rechters, dus dan weet je het wel.
Niet alleen wil deze antidemocraat dit 'probleem' op zo'n manier oplossen, hij heeft ook nog even een sneer klaar voor de vele boeren die door walgelijke types als hij kapotgemaakt worden.
"Ik weet wel, boeren houden niet van wetenschap," zegt dit stuk verdriet. "Maar rechters moeten hun oordeel ergens op baseren."
Ja, weet je waar ze dat op moeten baseren, vervelend mannetje dat je bent? Op het eigendomsrecht van de boeren. Al dat land is van de boeren. Ze mogen daarop doen wat ze willen. Het is van hun. Viezeriken als jij moeten daar vooral met hun smerige vingertjes van afblijven.
En weet je waar rechters ook naar moeten kijken? Naar hoe types als jij er heel blij voor zorgen dat Nederland - als jullie je zin krijgen - op den duur te maken krijgt met serieuze voedselproblemen. Hongersnoden behoorden tot het verleden dachten we. Nou, als jullie je zin krijgen mogelijk niet meer. Dan bestaat het heel reële gevaar dat als het misgaat elders - en dat gaat heus gebeuren - dat onze burgers dan opeens zonder voedsel zitten.
Oh, en niet alleen onze burgers, maar ook burgers elders. Nederland is immers de op één na grootste exporteur van landbouwproducten wereldwijd. Als onze boeren kapot worden gemaakt uit naam van de stikstof, wat denk je dat dat elders ter wereld met mensen doet?
(Artikel gaat verder onder de oproep ons te steunen in deze barre tijden)
Een oproep van de redactie: door de coronacrisis, de energiecrisis, de inflatiecrisis ´én de koopkrachtcrisis heeft DDS het ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
Dat interesseert die man natuurlijk niet. Sterker nog, dit soort walgelijke organisaties roepen heel vaak dat er 'te veel mensen zijn' in de wereld. Een hongersnoodje of twee is dan natuurlijk een heel handige 'oplossing' voor dat 'probleem.'
Tenslotte ben ik er totaal niet van onder de indruk dat "een VN-rapport" dit beweert. Ik begrijp dat de globalisten graag naar de VN luisteren, maar een normaal mens die zijn land lief heeft, heeft lak aan die organisatie. Ze flikkeren maar op met hun poging om een wereldregering te vormen (via de VN), en allerlei zaken aan ons op te leggen die we niet willen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten