piglet g7f35a2dec 1920

Dode Biggetjes gedumpt op verschillende locaties, ook partijkantoor D66 doelwit van de acties.

Binnenlanddec 23 2022, 15:00
Bij het kantoor van ZLTO in Den Bosch zijn deze ochtend dode biggetjes gedumpt. De gekkies van Vegan Strike Group zijn verantwoordelijk. Ook het partijkantoor van D66 doelwit van de acties.
De idioten van VSG zijn wel vaker in opspraak geweest vanwege hun misselijke manier van actievoeren. Met hun acties willen ze een boodschap overbrengen, maar om hen dat podium verder niet te geven houden we het er op dat ze vinden dat we met kerst geen vlees mogen eten.
ZLTO is dan ook flink over de zeik. Woordvoerder Erik Martens laat in een reactie weten: “De receptioniste vond de dode dieren vanmorgen vroeg. Iedereen mag een mening hebben, maar dit is walgelijk. We hebben meteen aangifte gedaan bij de politie. Ik vind het wel heel disrespectvol van een organisatie die opkomt voor dieren. Dit gaat alleen maar om effectbejag.” Niet alleen ZLTO is slachtoffer van de lugubere acties van VSG. Op zo’n honderd plekken in zowel Nederland als België zijn dode dieren aangetroffen. Zo ook bij de Braziliaanse ambassade in Den Haag (Wat hebben die Brazilianen nou weer misdaan?) en bij het partijbureau van D66 (LOL).
Als zelfs de partij die de veestapel wil halveren al slachtoffer wordt van dit soort lugubere acties kunnen we stilaan de conclusie wel trekken dat dit soort organisaties veel te veel ruimte krijgen met hun gestoorde acties. Maar goed, het is in ieder geval fijn dat ze dat bij D66 nu ook eens ervaren.
Dat dierenactivisten een gevaar zijn voor onze samenleving is niet iets nieuws. We weten allemaal nog wel wat gestoorde gek en dierenactivist Volkert van der G. op zijn geweten heeft. De acties van links activistisch Nederland lopen de spuigaten uit. Van vastlijmen aan talkshowtafels tot aan het bezetten van vliegvelden, je kunt het zo gek niet bedenken. Het wordt tijd dat we harder gaan optreden tegen dit soort mensen die een gevaar vormen voor onze samenleving.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten