Screen Shot 2022 04 14 at 121157

Elitaire D66-kneus: 'Duindorp is een onveilige PVV-hooligan wijk!'

Binnenlandapr 14 2022, 11:01
De Delftse D66'er Jelger Groeneveld heeft op Twitter hard uitgehaald naar de Haagse wijk Duindorp. Volgens hem is de situatie nu wat beter dan in het verleden, maar was het eigenlijk altijd een "onveilige hooligan wijk" voor PVV'ers. Hagenezen reageren woedend op de belediging.
Op Twitter waren er een paar gebruikers die het met elkaar hadden over de aftakeling van Nederland. Zij geloven dat, als je de situatie van nu vergelijkt met die van een tiental jaren geleden, dat je dan echt serieuze verslechteringen ziet.
De Delfste D66'er Jelger Groeneveld deed ook een duit in het zakje... en daarbij schoffeerde hij zo ongeveer alle Hagenezen.
"Een verloederd Duindorp is nu veel beter," schrijft hij. "Maar ja, dat wordt door woke en radicale scenen 'gentrificatie' genoemd, een sjiek woord om verbetering te framen als verslechtering."
"Maar ja, die verbetering zien de PVV stemmers daar niet," gaat hij vervolgens verder, "die vinden een onveilige hooligan wijk authentiek."

Tweet not found

The embedded tweet could not be found…

In Den Haag is er woedend gereageerd op deze uitingen van Groeneveld. Boze Hagenezen eisen tekst en uitleg van D66-wethouder Robert van Asten.
"Is die hoe jouw collega partijgenoot uit Delft tegen een Haagse wijk zoals Duindorp aankijkt?" vragen de gepikeerde Hagenezen zich logischerwijze af. "Een verloederde PVV hooliganwijk..."
"Wij zien de excuses graag tegemoet."

@RvanAsten Is dit hoe jouw collega partijgenoot uit Delft @Jelger_D66Delft tegen een Haagse wijk zoals Duindorp aankijkt ? Een verloederde PVV hooliganwijk... Wij zien de excuses graag tegemoet.

Jelger Groeneveld
Jelger Groeneveld
@jelger_

Een verloederd Duindorp is nu veel beter. Maar ja, dat wordt door woke en radicale scène "gentrificatie" genoemd, een sjiek woord om verbetering te framen als verslechtering. Maar ja, de verbetering zien de PVV stemmers daar niet, die vinden een onveilige hooligan wijk authentiek

3
Reply
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten