Filmpje! 'Feestende' Nedermarokkanen zingen van geluk: 'Alle Joden zijn..!'

Filmpje! 'Feestende' Nedermarokkanen zingen van geluk: 'Alle Joden zijn..!'

Het was vandaag een mooie dag voor Nedermarokkanen met een warm voetbalhart. Ze renden dan ook na het laatste fluitsignaal massaal de straat op om feest te vieren. Helaas deden ze dat op de voor hen bekende methode. De politie was alweer actief, en er werden allemaal vreselijke dingen gescandeerd door 'de fans.' De ME heeft uiteindelijk ingegrepen in álle vier de grote steden.

Feestvierende Marokkaanse Nederlanders hebben zich de afgelopen uren uitgeleefd op straat in de grote steden. Bij de viering van de belangrijke overwinning van het Marokkaanse voetbalteam op Portugal werd het op meerdere plekken onrustig, waarbij de politie ingrijpen moest. De ME heeft op sommige plekken hele straten schoongeveegd om de situatie onder controle te krijgen.

Op sociale media circuleren video's van walgelijke 'fans' die leuzen scanderen als "Alle Joden zijn homo's". Dit soort gedrag is een schande voor het voetbal, voor Nederland, en vooral ook voor álle Nedermarokkanen.

De overwinning van het Marokkaanse voetbalteam is natuurlijk een reden om te vieren, maar dit mag nooit ten koste gaan van de openbare orde en de veiligheid van anderen. De autoriteiten hebben duidelijk laten zien dat ze niet zullen tolereren dat dit soort gedrag zich voortzet, en dat ze er alles aan zullen doen om de situatie onder controle te krijgen.

Steun DDS op BackMe: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en het mediakartel aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden.

Het is belangrijk dat de Nedermarokkaanse gemeenschap zelf ook actief stappen onderneemt om te laten zien dat dit soort gedrag niet wordt getolereerd. Er moet een duidelijk signaal worden afgegeven dat dit soort uitlatingen en gedrag niet wordt geaccepteerd, en dat iedereen die zich aan dergelijk gedrag bezondigt, de consequenties zal dragen.

De autoriteiten zullen ook blijven waken over de situatie, en zullen blijven ingrijpen wanneer nodig om te voorkomen dat de situatie uit de hand loopt. Het is belangrijk dat iedereen zich houdt aan de wet en de regels, en dat er respect wordt getoond voor elkaar en voor de openbare orde. Laten we samen werken aan een vreedzame en respectvolle samenleving voor álle Nederlanders.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties