shutterstock 177970469

Steek die excuses maar in je...! 'Belangenorganisaties' komen met eisenpakket: 'Weg met Zwarte Piet, verbod op Neger'

Politiekdec 10 2022, 20:00
Als iemand je excuus voor iets wil aanbieden hoor je dat rustig aan te horen. Op een waardige manier. Met respect. Helaas kunnen de zogenaamde 'belangengroepen' voor 'slavernij' dat niet opbrengen. Nu er een 'slavernij-excuus' aankomt komen zij namelijk opeens met allerlei gestoorde eisen waaronder een verbod op Zwarte Piet én op gebruik van het woord Neger.
De 'belangenorganisaties' - die ook al bakken met geld eisen voor 'nazaten van slaven' die vaak helemaal geen nazaten van slaven zijn, maar gewoon gratis geld willen omdat ze een kleurtje hebben - zeggen het excuus pas te accepteren als de Nederlandse regering een heel scala aan eisen inwilligt. 
Ten eerste moet eer een "herstelfonds" komen. Dit betekent dus dat de gewone Nederlandse belastingbetaler de beurs moet spekken van mensen die een kleurtje hebben en die - in het meest slechte geval! - al 5 generaties geen slaven in de familie hebben. In het beste geval hebben ze helemaal geen slaven, want nee, niet elk donker persoon is 'nazaat van een slaaf.'
Maar daar eindigt het eisenpakket niet. Oh nee. Ze willen namelijk ook de meningsvrijheid en de persvrijheid aan banden leggen. Als mensen het woord "Neger" in de toekomst willen gebruiken moet dat illegaal zijn, aldus de 'belangenorganisaties.' Op ze genoegen nemen met een boete als straf of celstraf eisen is nog niet helemaal duidelijk. Maar dat ze Orwelliaans en dictatoriaal zijn, tja, dat weten we nu dus al wel.
Daarnaast willen de 'belangenorganisaties' dat Zwarte Piet verdwijnt. Een eeuwenoude traditie moet dus in de prullenbak worden gegooid - niet vanuit de bevolking zelf, maar opgelegd, van bovenaf. Ongetwijfeld óók door het te criminaliseren, trouwens. Dan ben je straks dus officieel een crimineel als je Sinterklaas op de traditionele manier viert. Knetter.
Steun DDS op BackMe: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en het mediakartel aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden.
En dan, tenslotte, moet Nederland de "binnenlandse schulden van Suriname en Caribische eilanden ook maar even kwijtschelden. Want dat zij zich de afgelopen decennia op een walgelijke manier hebben gedragen in financieel opzicht is eigenlijk ónze schuld.
Tja, dit is dus wat er gebeurt als je toegeeft aan belachelijke eisen dat een generatie die nog nooit een slaaf heeft gehad 'sorry' zegt tegen een generatie die nooit slaaf geweest is. De moderne erfzonde als basis van je mensbeeld, cultuurbeeld, én politiek. Achterlijk, eigenlijk.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten