Filmpje! FVD staat pal voor vuurwerk en onze oerhollandse tradities

Binnenlanddec 31 2022, 14:02
FVD Arnhem is naar lokale vuurwerkondernemers gegaan om hen een hart onder de riem te steken. De gemeente aldaar wil consumentenvuurwerk namelijk wegpesten. Een afsteekverbod. "Het is weer het zoveelste voorbeeld van het oikofoob vernietigen van alle leuke volksfeesten," aldus FVD'er Sid Lukkassen.
"FVD Arnhem knokt keihard voor lokale ondernemers en ging op pad om de lokale ondernemer een hart onder de riem te steken," aldus de lokale afdeling van de enige partij die voor authentiek Nederland staat op Twitter. "De gemeente Arnhem is namelijk in de greep van ideologisch deugen. Het college en de coalitiepartijen willen het consumentenvuurwerk afschaffen."
"Het is weer het zoveelste voorbeeld van het oikofoob vernietigen van alle leuke volksfeesten," gaat FVD verder. "De liefhebber van de siervuurwerkpot wordt gepakt omdat de gemeente niet in staat is enkele raddraaiers in de hand te houden."
"Omdat lokale FVD supporters zich hier tegen verzetten, worden lokale ondernemers gesteund en komt men speciaal naar Arnhem om hier inkopen te doen."
Dit is natuurlijk precies wat er moet gebeuren: Nederlanders moeten zich zélf verzetten tegen wanbeleid van de staat - tegen bemoeizuchtig beleid dat er eigenlijk alleen maar op gericht is om a) tradities te ondermijnen en b) mensen hun levensvreugde te ontnemen.
Het afsteken van vuurwerk op Oud en Nieuw is een traditie die al eeuwenlang bestaat. Het is een manier om het oude jaar uit te zwaaien en het nieuwe jaar in te luiden. Het is een tijd om samen te komen met familie en vrienden, om te vieren en te genieten.
Er zijn echter ook mensen die tegen het afsteken van vuurwerk zijn, omdat het geluid en de rook sommigen kan storen. Maar we moeten ons realiseren dat vuurwerk afsteken op Oud en Nieuw een veilige en gecontroleerde activiteit is. Er zijn strenge regels en richtlijnen die ervoor zorgen dat het vuurwerk op een veilige manier wordt afgestoken.
Steun DDS op BackMe: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en het mediakartel aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden.
Bovendien is vuurwerk afsteken op Oud en Nieuw ook een belangrijke bron van inkomsten voor veel mensen. Het is een manier om geld te verdienen voor mensen die werken in de vuurwerkindustrie, zoals vuurwerkwinkeliers en vuurwerkfabrikanten. Door vuurwerk af te steken, steunen we ook de lokale economie.
In plaats van het afsteken van vuurwerk te verbieden, moeten we ervoor zorgen dat het op een veilige en verantwoorde manier gebeurt. Laten we ervoor zorgen dat we ons aan de regels houden en dat we op een respectvolle manier omgaan met anderen. Laten we Oud en Nieuw vieren met vuurwerk, maar laten we het ook op een veilige en verantwoorde manier doen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten