Filmpje! LOL! RTL deed onderzoek na uitspraak Hélène Hendriks over vreemdgaan: 'Doen we allemaal weleens'

Binnenlandokt 29 2022, 15:11
RTL Nieuws is onderzoek gaan doen. Hélène Hendriks heeft namelijk gezegd dat iedereen weleens vreemdgaat. Dat vonden ze bij RTL zo interessant dat ze haar opbelden en tekst en uitleg wilden.
Bij Vandaag Inside vertelde Hélène Hendriks gisteravond dat ze heel verrassend een telefoontje kreeg van RTL nadat ze het had opgenomen voor Gijs van Dijk. Dat is dat voormalige Tweede Kamerlid van de PvdA. Die is uit de partij geflikkerd omdat hij zogenaamd vreselijke dingen gedaan had met vrouwen - waar achteraf, na onderzoek, niets van waar bleek te zijn.
Hoe dan ook, toen zij hem wilde verdedigen zei Hendriks dat "we allemaal weleens vreemdgaan." Bij RTL vonden ze dat een fascinerende uitspraak, vertelde de HLF8-presentatrice. Want even later werd ze gebeld en kreeg ze te horen dat ze onderzoek gaan doen naar die uitspraak.
Natuurlijk is het je reinste flauwekul wat Hendriks zei. Niet iedereen gaat vreemd. Hele volksmassa's doen dat niet. Ja, misschien dat ze er in Hilversum en Den Haag lekker op los jeweetwellen. Dat kan. Maar uit allerlei onderzoeken blijkt dat 20% van de getrouwde mannen (weleens) vreemdgaat en 13% van de getrouwde vrouwen. Dit betekent dus dat 80% van de getrouwde mannen en 87% van de getrouwde vrouwen loyaal is aan de partner. RTL hoeft daar helemaal geen onderzoek voor te doen. Dat onderzoek is er al lang. Heel veel onderzoeken, zelfs.
(Artikel gaat verder onder de oproep onze App te downloaden) Goed nieuws! De Dagelijkse Standaard heeft tegenwoordig een eigen App! Download onze app voor Android of voor iPhone en blijf de hele dag op de hoogste van het laatste échte nieuws en de nieuwste hard rechtse opinies. En als je de app gedownload hebt, laat dan even een review achter alsjeblieft. Het betekent een hoop voor ons!
Maar goed, dat RTL vervolgens met haar belt en Hélène belt is wel weer hilarisch. "Hallo Hélène, ja, hoe kom je daarbij? Wat bedoelde je daarmee? Over hoeveel procent heb je het dan? 70%? 80%? 90%? Of echt over die 100%?"
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten