Gaan alle alarmbellen af!? ''Nederlandse moslims zijn verplicht om niet-moslims te haten!''

Binnenlandapr 12, 10:30
Het is weer raak in Nederland, het zogenaamde paradijs van multiculti-waanzin en naïef wensdenken. De recente ontwikkelingen rondom het islamcentrum Ar-Rahmah in Veenendaal werpen een schril licht op wat sommigen zo vurig "culturele verrijking" noemen. Musa Ibn Yusuf, een islamleraar van dit centrum, heeft zichzelf overtroffen door openlijk te verkondigen dat Nederlandse moslims verplicht zijn om niet-moslims te haten. "Vijandigheid is nodig tegenover andersgelovigen," zo predikt hij. En met deze woorden zet hij niet alleen zijn eigen gemeenschap, maar heel Nederland op scherp.
Dit is geen incident, dit is een manifestatie van een dieper, duisterder probleem dat al jaren onder de oppervlakte broeit binnen bepaalde delen van de islamitische gemeenschap in ons land. Het principe van 'al-walaa wa-l-baraa', dat liefde voor medemoslims en haat tegen de ongelovigen voorschrijft, wordt niet alleen aangehangen door een handjevol extremisten. Nee, dit is een wijdverspreid en giftig idee dat gestaag onze samenleving binnendringt.
Hoe lang gaan we nog door met de ogen sluiten voor deze ontwrichtende invloeden? Hoe lang nog, voordat we erkennen dat deze zogenaamde 'verrijking' in feite een regelrechte bedreiging vormt voor onze manier van leven, onze waarden en onze vrijheden? De AIVD waarschuwt ons keer op keer. Zij zien wat de gevolgen zijn als radicalisme vrij spel krijgt: een volledige verwerping van de Nederlandse wet, democratie en samenleving.
En toch, ondanks deze klip en klare waarschuwingen, blijven sommige politici en goedgelovige burgers maar praten over dialoog en integratie alsof het een gezellige theekransje is. Het is geen tijd meer voor halfzachte maatregelen en pappen en nathouden. Het is tijd voor harde actie.
De radicalisering binnen de Nederlandse islamitische gemeenschappen moet een halt worden toegeroepen. En wel nu. Voorlichting, strengere controles op religieus onderwijs en onverbiddelijke handhaving van onze wetten moeten prioriteit worden. We moeten stoppen met de knieval voor deze gevaarlijke ideologieën en onze democratische waarden met hand en tand verdedigen.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we KLAAR met de oorlog van de overheid tegen onze BOEREN. Jij ook? Steun het geweldige initiatief van EerlijkEten, FVD, De Dagelijkse Standaard en onze eigen trotse Nederlandse boeren dan! Bestel een mooie Box met het beste vlees, met de lekkerste groente, fruit en aardappelen van EerlijkEten en krijg al die fantastische producten DIRECT van het land van de Nederlandse boer. Geen tussenmensen er tussen in. Geen supermarkten. Geen toegevoegde hormonen. En vooral geen waardeloze vaccins die het vlees feitelijk vergiftigen! Schrijf je VANDAAG nog in!
Laat Veenendaal een laatste waarschuwing zijn. Laat het een keerpunt zijn in ons beleid. Want als we nu niet ingrijpen, vrees ik voor de toekomst van ons prachtige Nederland. Laten we niet wachten tot de vlam echt in de pan slaat.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten