wilders plant

Geert Wilders (PVV) woest op campagne antidiscriminatiebureau, “Omar en Samira vreten onze verzorgingsstaat leeg!”

Binnenlandjan 04 2023, 16:00
De Gemeente Eindhoven is helemaal de weg kwijt. Zo zijn er in de gemeente Eindhoven reclameborden in de bushokjes te zien waarop staat dat Omar en Samira niet in aanmerking komen voor een woning maar Nederlanders die Erik of Annemarie heten wel.
Vooralsnog zijn het met name de Omar’s en Samira’s van deze wereld die als statushouder voorrang krijgen voor een sociale huurwoning terwijl onze eigen Nederlandse jongeren jaren moeten wachten op een huurwoning. Een groot schandaal dus dat antidiscriminatiebureau RADAR deze frame gebruikt en daarmee de polarisatie in de samenleving nog verder laat toenemen. Op deze manier worden verschillende bevolkingsgroepen weer tegen elkaar opgehitst. De irritatie bij de ‘gewone Nederlander’ neemt steeds verder toe door dit soort idiote, polariserende acties. Je kunt het niet verkopen dat hardwerkende, jonge mensen 10 tot 15 jaar moeten wachten voor zij kunnen beginnen aan hun leven terwijl statushouders direct van start kunnen en daarbij een complete inboedel mogen uitkiezen.
Geert Wilders (PVV) heeft via Twitter zijn ongenoegen geuit. “Omar en Samira vreten onze verzorgingsstaat leeg, krijgen gratis zorg, woningen en uitkeringen.” Ook vind Wilders dat “Erik en Annemarie dat allemaal niet kunnen betalen en jarenlang wachten op een woning”

Was het maar waar! Het is helaas precies andersom. Omar en Samira vreten onze verzorgingsstaat leeg, krijgen gratis zorg, woningen en uitkeringen en Erik en Annemarie kunnen dat allemaal betalen en jarenlang wachten op een woning.

Image
7.6K
Reply
Ook de lokale politiek in Eindhoven heeft verontwaardigd gereageerd. Zo laat Rudy Reker, fractievoorzitter van de Lijst Pim Fortuyn Eindhoven aan De Dagelijkse Standaard weten niet blij te zijn met de propaganda van antidiscriminatiebureau RADAR. “Een eerlijke kans voor Omar en Samira betekent ook dezelfde wachttijd van ca. 10 jaar als Erik en Annemarie. Zo niet is dat zware discriminatie naar alle Nederlandse woningzoekenden.” Reker heeft aangegeven het hier niet bij te laten zitten en zal dan ook raadsvragen stellen over deze idiote propaganda. “Schandalig dat de gemeente Eindhoven zich hiervoor leent!” De actie van RADAR houdt de gemoederen in de gemeente Eindhoven voorlopig nog wel even bezig.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten