screen shot 2023 11 02 at 115607

Gender waanzin bereikt kookpunt: Non-binaire badgast vecht voor 'recht' op speciale behandeling in gaysauna

Binnenlandmrt 27 , 19:00
In een samenleving die steeds meer lijkt te buigen voor de grillen van de woke beweging, heeft de gestoordheid nieuwe hoogten bereikt. De nieuwste aflevering in het theater van het absurde speelt zich af in Arnhem, waar een non-binaire saunaliefhebber SteamWorks, de grootste gaysauna van Nederland, voor het College voor de Rechten van de Mens sleept. De reden? Een vermeend gebrek aan welkom voor non-binaire gasten en – hou je vast – het niet aanbieden van een speciaal entreekaartje voor hen.
De zaak, die de krochten van gender-gekte verkent, draait om de eis van de Arnhemmer voor erkenning en een goedkoper tarief, gelijk aan dat voor vrouwen, ondanks dat de persoon zichzelf niet identificeert als man noch vrouw. Dit verhaal, dat bijna te absurd is om waar te zijn, markeert een ongekende escalatie in de eisen die gesteld worden door individuen die vastzitten in de ideologische drijfzand van genderpolitiek.
Laten we even een stap terug doen en kijken naar de kern van deze kwestie. SteamWorks, een instelling opgericht voor en door homoseksuele mannen voor contact en ontspanning, heeft zich ingespannen om inclusief te zijn door gemengde avonden te organiseren voor een breder publiek, inclusief bi, non-binair, en transseksuelen. Maar in de ogen van onze non-binaire activist is dit blijkbaar niet genoeg. De eis? Speciale behandeling en erkenning, bovenop de al geboden inclusiviteit.
Wat hier aan de hand is, is een typisch voorbeeld van woke waanzin die logica en redelijkheid aan de kant schuift. In plaats van waardering voor de inspanningen van SteamWorks om een inclusieve ruimte te bieden, eist deze persoon nog meer, gestuurd door een onverzadigbare honger naar erkenning en validatie van een zeer specifieke identiteit.
Het is hoog tijd dat we als samenleving een grens trekken. Waar eindigt dit? Wanneer iedereen, ongeacht hoe niche of specifiek hun zelfidentificatie ook mag zijn, speciale behandeling eist, waar blijft dan de ruimte voor gezond verstand en praktische haalbaarheid? Dit is geen strijd voor gelijkheid meer; dit is een mars richting een samenleving waar individuele caprices en grillen het algemeen belang overschaduwen.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we KLAAR met de enge linkse woke-gekken van GL-PvdA. Blijkbaar geldt dat voor HEEL NEDERLAND... Nou ja, BEHALVE het kartel en Big Business. Want DDS wordt het leven onmogelijk gemaakt door de machthebbers in de economie en de politiek. Dit betekent dat we afhankelijk zijn voor ons voortbestaan van JOUW STEUN. Doneer vandaag nog aan DDS en help ons overeind te blijven staan!
Deze zaak bij SteamWorks is meer dan een dispuut over entreekaartjes; het is een symptoom van een dieper liggende krankzinnigheid die onze culturele en sociale structuren ondermijnt. Het is tijd om terug te keren naar een wereld waarin realiteit, redelijkheid, en respect voor ieders ruimte hand in hand gaan, zonder te buigen voor de tirannie van de minderheid die met hun woke waanzin de samenleving gijzelt.
De Roze Leeuw reageert hoofdschuddend tegen DDS op deze laatste ontwikkeling: "Ze doen maar lekker, zij hebben alleen maar dat. Wij hebben hier geen tijd voor, maar dit toont de ridicuulheid van de huidige maatschappij."
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten